Mobilier living stil modern de lux realizat din lemn de producatorul Francesco Passi Italia. Solutiile exclusive de mobilier de living contemporan ale colectiei Elipse sunt caracterizate de un fler cosmopolit in care finisajul este protagonist cu nuante usoare si rafinate care marcheaza intreaga colectie. Combinand glamour si functionalitate, colectia Elipse creeaza o armonie sofisticata a stilului contemporan.

Mobilier living modern de lux realizat din lemn de producatorul italian Francesco Pasi. Solutiile exclusive de mobilier de living contemporan ale colectiei Elipse sunt caracterizate de un fler cosmopolit in care finisajul de lux este protagonist cu nuante usoare si rafinate care marcheaza intreaga colectie. Combinand glamour si functionalitate moderna, colectia Ellipse creeaza o armonie sofisticata a stilului contemporan. Vitrinele de living si de dining sunt concepute pentru a reda armonia. Colectia noua Ellipse prezinta doua canapele ideale pentru o zona de living cu adevarat sic: primul model, caracterizat de forme moi si sinuoase, este captusit cu Memory Foam, extrem de important pentru confortul scaunului. Disponibil in trei versiuni, trei locuri, doua locuri si un fotoliu, este imbogatit cu perne decorative. Al doilea model de canapea are linii patrata si moderne care se potrivesc perfect colectiei, fiind caracterizate de benzi verticale captusite.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia