Living Modern Living Modern Mobila Living Moderna Dall'Agnese Italia

Mobila Living Moderna Dall'Agnese Italia

Colectia Dall'Agnese conține toate tipurile de mobilier pentru living necesare unui spațiu de locuit: paturi, canapele, fotolii, dulapuri și sisteme modulare, mese și scaune. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Comoda living modern 2600 euro
Comoda tv living modern 3300 euro
Canapea piele poldo dallagnese 5200 euro raft biblioteca 1800 euro
Canapea coltar living domino dallagnese 4850 euro
Canapea coltar living milton1 dallagnese 5300-euro
Masa dining dallagnese 4600 euro
Comoda living concrete madia dallagnese 2600 euro
Comoda bar dining slash10 dallagnese 3200 euro
Comoda dining onda dallagnese 2800 euro
Comoda living stripe dallagnese 2500 euro
Masa dining stripe dallagnese 2800 euro
Canapea coltar living swing dallagnese 6200 euro
Comoda dining living stripe dallagnese 2500 euro
Canapea living milton dallagnese 3000 euro
Canapea piele living louis dallagnese 5300 euro
Dining modern dallagnese

Vitrine living modern Italia

Mobilierul fabricii italiene „Dall'Agnese” va mulțumi pe toți cei care apreciază frumusețea formelor laconice și a liniilor curate. Compania este specializată în articole de interior minimaliste. Mobilier modern elegant, confortabil și practic.

Paturi dormitoare moderne

Catalogul Dall'Agnese conține toate tipurile de mobilier necesare unui spațiu de locuit: paturi, canapele, fotolii, dulapuri și sisteme modulare, mese și scaune de luat masa, măsuțe de cafea, pufuri și diverse completări. Pentru fanii formelor moderne, fabrica oferă mai multe modele de mobilier cu design minimalist pentru living și sufragerie. Toate colectiile de mobilier Dall'Agnese pot fi achiziționate de la Nobili Interior Design. Contactați echipa noastra de vanzari pentru prețuri și termene de livrare.

Mobilier italian de la brand Dall'Agnese

Această companie datează inca din anul 1948, când un meșter talentat și-a deschis atelierul. Din 1972, fabrica Dall Agnese a fost populară în toată Europa, datorită principiului de bază al dulgherului - să lucreze conștiincios, care a devenit un stimulent pentru crearea unei reputații de marcă impecabile. Astăzi, popularitatea companiei crește în fiecare an, mulți cumpărători preferă mobilierul Dall Agnese, admirându-i estetica, rafinamentul și calitatea înaltă.

Amenajari living cu mobilier modern

Funcționalitatea, caracterul ecologic și practic sunt caracteristicile care diferențiază mobilierul companiei de altele, gama de soluții elegante fiind larg reprezentată în catalogul site-ului nostru: Mobila living moderna

Vanzari mobila italiana living

Pret: 2.900 - 5.600 EURO
CITESTE TOT