Blog Living Modern Livingul modern - ce mobilă să alegi pentru o atmosferă rafinată

Livingul modern - ce mobilă să alegi pentru o atmosferă rafinată

Proiectarea camerei de zi în conformitate cu un stil modern necesită multă atenție în alegerea mobilierului. Mobilierul de sufragerie modern trebuie să fie neapărat elegant, rafinat și în același timp funcțional, precum și să creeze o îmbinare armonioasă cu atmosfera întregii locuințe. Livingul contemporan necesită spații aerisite, suprafețe netede și iluminare din abundență. Culorile sunt în mare parte neutre, cu excepția unuia sau a mai multor elemente cromatice care oferă acea notă unică și personală a livingului.

În acest context, fiecare piesă de mobilier trebuie considerată un element definitoriu în realizarea unei atmosfere moderne, acest lucru necesitând realizarea unei alegeri fundamentate, ce favorizează calitatea în locul cantității. Astfel, vei avea nevoie de elemente de mobilier ce oferă o atenție sporită la detalii, decorațiuni și finisaje calitative.

Mobilierul italian pentru living uimește și atrage atenția

Pentru a-ți amenaja corect camera de zi modernă, va trebui să acorzi o atenție deosebită plasării pieselor de mobilier în spațiul de care dispui, atât din punct de vedere al design-ului, cât și al îmbinării materialelor. O singură piesă de mobilier italian pentru living poate uimi și atrage atenția, îmbunătățind întreaga cameră și distingând o cameră de zi modernă de un living simplist și tern. În acest sens, îți oferim o descriere a caracteristicilor și calităților a două colecții Mobila Italia Nobili Design pentru camere de zi: colecția Couture SM Italia și colecția Cantori.

Mobilier italian pentru living elegant și funcțional

Colecția Couture SM Italia este potrivită pentru casele elegante, mobilate într-un stil proiectat spre modern. Colecția cuprinde canapele, fotolii și măsuțe de cafea cu design contemporan, pe care le poți integra facil într-un living modern, amenajat cu bun gust. În plus, paleta de culoare este extrem de diversificată, permițându-ți să alegi nuanțele de culoare care se potrivesc cel mai bine spațiului disponibil și personalității tale.

Canapelele moderne disponibile în această colecție se remarcă prin designul plin de farmec combinat cu confortul și funcționalitatea pe care o canapea de calitate trebuie să le aibă în mod necesar. Ai posibilitatea de a alege forma dorită, putând să optezi pentru o canapea liniară sau o canapea de colț ce va crea un aspect modular și modern al livingului tău. Culorile tapițeriei pot fi personalizate în funcție de gama de culori disponibilă în această colecție. Țesătura este înfrumusețată cu profile tivite care accentuează eleganța, la fel ca și baza decorată cu accesorii metalice.

Dacă îți dorești să mobilezi camera de zi din vila cu elemente care completează spațiul și conferă un plus de lux livingului, poți combina canapelele și fotoliile tapițate cu o măsuță de cafea, o comodă și eventual, o bibliotecă. Toate aceste piese de mobilier reflectă formele și finisajele moderne, devenite laitmotivul colecției.

Piese de mobilier moderne pentru o sufragerie exclusivistă

Colecția Cantori se adaptează gusturilor celor care doresc să dea o notă de finețe și lux sufrageriei lor moderne, indiferent de spațiul pe care îl au disponibil. Și aici, canapelele, fotoliile și măsuțe de cafea moderne completează o colecție rafinată, dar confortabilă, potrivită pentru crearea unui mediu exclusivist. Inserțiile laterale aurii ale canapelei Portofino Cantori atrag imediat atenția și îți îndreaptă focusul către piesa de rezistență a livingului. Astfel, acest tip de canapea îți oferă posibilitatea de a o așeza oriunde dorești, deoarece designul și finisajele acesteia o vor face să devină elementul central al sufrageriei tale.

Pe lângă o largă varietate de canapele moderne italiane, această colecție îți pune la dispoziție și o mulțime de piese de mobilier rafinate, care să îți faciliteze construirea unui design modern în camera ta de zi. Alegerea de a-ți personaliza camera de zi modernă cu elementele colecției Cantori te va ajuta să creezi un mediu modern personalizat cu alegeri exclusiviste, de bun gust și calitate.

Inspiră-te din colecțiile de sufragerie italiene și vei obține un rezultat perfect elegant și sofisticat, în concordanță cu cel mai recent stil avangardist.