Mobila Dormitor

Mobila pentru dormitor cuprinde o gamă de piese esențiale care creează un spațiu confortabil și funcțional pentru somn. Va prezentam o selectie cu modele exclusive de mobilier de design premium din gama de lux.

Dormitor
35 articole

Descoperă colecția noastră de mobila dormitor, unde confortul se întâlnește cu eleganța. Oferim soluții versatile și moderne pentru mobilarea dormitorului tău.

 

Pat: Piesa centrală și cea mai importantă de mobilier de dormitor este patul în sine. Vine în diferite dimensiuni, cum ar fi twin, full/double, queen și king, satisfacând diferite cerințe de spațiu și preferințe de dormit.

 

Salteaua: Salteaua este asezata pe cadrul patului pentru a oferi o suprafata confortabila pentru dormit. După cum am menționat mai devreme, sunt disponibile diferite tipuri de saltele pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor diferite.

 

Noptiere: noptiere sau noptiere sunt amplasate de fiecare parte a patului, oferind o suprafata pentru a pune la indemana obiecte precum lămpi, cărți, pahare sau un ceas.

 

Comodă: o comodă este o piesă de mobilier largă, de obicei până la înălțimea taliei, cu mai multe sertare. Oferă spațiu de depozitare pentru îmbrăcăminte, accesorii și alte obiecte personale.

 

Dulap/Sifonier: un dulap sau dulap este o unitate mare de depozitare pentru agățat haine, de obicei cu o combinație de rafturi și sertare.

 

Comodă: Similar cu o comodă, o comodă este o unitate de depozitare verticală cu mai multe sertare pentru îmbrăcăminte sau alte obiecte.

 

Masă de makeup sau de toaletă: O măsuță de toaletă sau de toaletă cu o oglindă este un spațiu dedicat pentru îngrijire și pregătire. Acesta include adesea sertare sau rafturi pentru depozitarea machiajului și accesoriilor.

 

Bancă pentru dormitor: o bancă pentru dormitor plasată la picioarele patului poate servi atât ca loc suplimentar, cât și ca loc pentru așezarea hainelor sau genților.

 

Pouf Otoman: Unele dormitoare au un pouf de depozitare, oferind o combinație de scaune și spațiu de depozitare ascuns.

 

Unități de rafturi: dacă există spațiu, rafturile de cărți sau unitățile de rafturi pot adăuga o notă decorativă și pot oferi depozitare pentru cărți, articole de decor sau obiecte personale.

 

Scaune decorative: În funcție de dimensiunea camerei, se poate include un scaun de accent sau o zonă mică de relaxare pentru lectură sau relaxare.

 

Birou dormitor: În unele dormitoare, se poate adăuga un birou mic pentru lucru sau studiu.

 

Atunci când alegeți mobila pentru dormitor, luați în considerare dimensiunea și aspectul camerei dvs., nevoile dvs. de depozitare și preferințele personale de stil. Alegerea mobilierului care se completează reciproc în design și culoare poate crea un spațiu de dormitor coeziv, primitor și odihnitor.