Mobilier dormitor italian clasic Meteora - Dormitoare clasice albe

Meteora ne propune o colecție prețioasă cu dormitoare clasice care să se alăture vieții tale private din dormitor. Mobilier clasic cu linii pure combinate împreună cu un design contemporan care iti vor imbraca dormitorul intr-o maniera luxoasa si eleganta.
Mobilier dormitor italian clasic Meteora

Cu mobila clasica italiana de dormitor Meteora alaturi de design-ul de interior creat de echipa Nobili, veti putea sa va relaxati intr-o imagine calda a unei nopți Made in Italy. Fondată în 1960, Meteora a devenit astăzi lider pe piața internațională a mobilierului contemporan. Datorită spiritului antreprenorial al domnului Pino Vichi și a fiilor săi, compania a fabricat întotdeauna mobilier extrem de valoros și rafinat.

Tehnica artizanală, creativă și unica este abordata de companie de-a lungul istoriei, în inima toscaniei, a trebuit să perceapă și să anticipeze tendințele pieței, prin satisfacerea gusturilor diferite si a schimbarilor aparute de-a lungul timpului. Pasiunea și determinarea sunt în continuare doua calitati ce diferentiaza mobilierul Meteroa de restul competitorilor, iar echipa Nobili Design va este in permanenta în căutarea de noi colecții care sa ofere clienților mobila de calitate care dureaza o viață întreagă. Meteora înseamnă toate acestea: mobilier elegant și prețios cu meșteșuguri fin realizate.

Căutarea constantă, precum și ajutorul colaboratorilor săi au determinat Meteora să investească în restylingul produselor sale, obținând astfel noi piețe; o selecție de materiale și țesături noi menite să îndeplinească cerintele clientilor sai, dar si ale clientilor nostri, și să satisfacă tendințele noilor generații. Rezultă un design interior pentru dormitor care a definit linii noi; un design care, provocând tendințele, va fi supus unui test definitoriu: testul timpului.

Cu un mobilier de dormitor clasic, va veti putea trezi in fiecare dimineata intr-o atmosfera placuta, intima si eleganta, care va va garanta un inceput de zi formidabil. Un mobilier de dormitor precum cel creat de Meteora este alegerea perfecta atunci cand iti doresti sa imbini utilul, cu placutul, cu eleganta si cu rafinamentul. Designerii echipei Nobili va indruma si va sfatuiesc in orice alegere legata de mobilier si amenajare, iar dedicatia si impicarea lor a dus intotdeauna la proiecte de succes.

Mobilier dormitor italian clasic