Mobila clasica dormitor Italia pret - Mobilier dormitor din lemn

Mobilier dormitor clasic de lux Avenanti Italia. Colectia de dormitoare clasice realizate de producatorul Avenanti raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi tapitate din lemn, noptiere si comode clasice de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate.
Mobila clasica dormitor Avenanti
11 articole

Fondata in anul 1870, fabrica de mobila Avenanti este una dintre cele mai vechi companii de productie de mobila clasica din gama de lux. Productia de mobilier se bazeaza pe tehnologii moderne si pe utilizarea celor mai bune materiale. Punctul culminant al colectiilor este realizat manual, care confera fiecarui produs individualitatea si farmecul deosebit.

Sapte generatii spun povestea Avenanti si cei aproape 150 de ani de dragoste pentru lemn si calitate. O adevarata pasiune pentru lucrurile frumoase si autentice a marcat trecutul lor si poarta in continuare semnele in prezent, reprezentand baza generatiilor viitoare. 1870 a fost anul primului atelier de mobila clasica Avenanti. La doar cateva luni de la Unirea Italiei, producatorul Francesco Avenanti a lucrat la lumina lumanarilor, cu pasiune si incapatanare, si a produs mobilier pentru uz casnic si cateva obiecte de design pentru nobilime, senat si biserici locale. Inca de la inceput, familia Avenanti a fost remarcata pentru capacitatile lor excelente de lucru si atentia pentru detalii.

Mobilier dormitor clasic Avenanti Italia

Perfectiunea a fost intotdeauna misiunea lor, iar fondatorul Francesco a transmis aceasta valoare fiului sau Pompeo, care, la randul sau, a transmis-o celor trei fii ai lui Pompeo, Emilio si Francesco. Nobili Design este o echipa pasionata de designeri de interior, care stiu ca un dormitor italian clasic poate aduce atat eleganta, cat si lux in orice casa. In 150 de ani, compania Avenanti a crescut fara sa isi schimbe valorile bine stabilite de la inceputul tuturor: concentrarea pe materialele naturale si dragostea pentru arta si mobilier de lux. An de an, si-au dezvoltat cunostintele si competenta, devenind unice si culmand cu brandul de mobilier clasic lider in industrie.

Piesele de mobilier pentru dormitor Avenanti sunt proiectate, confectionate si finisate in Italia. Acestea pun un accent deosebit pe raspandirea culturii si stilului italian prin creatii fabuloase realizate exclusiv din lemn italian. Calitatea nu este doar sinonima cu prestigiul si viata lunga. Calitatea incorporata in mobilierul de dormitor italian, ceea ce face din Avenanti un lider pe piata de mobila clasica. Dragostea pentru tara si originile italiene se resimte atat in ​​activitatea lui Avenanti, cat si in activitatea echipei Nobili Design.

Clientul are ultimul cuvant si decide daca ceea ce am creat ceva indiferent daca este bine sau nu, dar am reusit intotdeauna sa finalizam proiecte de succes cu mobilier italian care au impresionat orice cunoscator. Lemnul, solul, podgoriile si vinurile sunt fructele planetei noastre si sunt o inspiratie pentru crearea mobilierului de dormitor clasic brand Avenanti Italia. Munca, pasiunea, maiestria sunt instrumente pentru dezvoltarea ideilor si a viselor echipei Nobili Design si de aceea in cei 10 ani de experienta, am transformat zeci de proiecte in case de vis.

Mobila clasica dormitor Italia pret - Mobilier dormitor din lemn