Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Calitatea materialelor și atenția la detalii sunt folosite pentru a oferi prin colecția de mobilier pentru dormitor Harmony o combinatie perfecta intre lux, traditie si confort.

Vezi mai jos conditii discount -15% din pretul afisat.pat dormiror 409 harmony noptiera 406 | Mobila dormitor clasica din lemn.Pat din lemn pentru dormitor stil clasic Harmony, Cod_406. Dimensiuni: H 132 L 170 P 213 CM. Pret 2.200 euro tva inclus.pat dormiror 409 harmony noptiera 406 FP | Mobila dormitor clasica din lemn.sifonier usi glisante dressing modern 410 harmony | Dulap dormitor clasic dein lemn.sifonier usi glisante dressing modern 410 harmony | Mobila dormitor clasica din lemn.Sifonier cu usi glisante dressing modern cod_410 Harmony. Dimensiuni:235h x 66h x 235 cm. Pret 6.200 euro tva inclus.comoda sertare clasic harmony 408 francesco pasi | Mobila dormitor clasica din lemn.Comoda dormitor 3 sertare alba stil clasic Harmony cod_408. Dimensiuni: 134h x 57h x 106 cm. Pret 2.000 euro tva inclus.comoda sertare clasic harmony 408 FP | Mobila dormitor din lemn Constanta.Comoda dormitor 3 sertare din lemn natur stil clasic Harmony cod_408. Dimensiuni: 134h x 57h x 106 cm. Pret 2.000 euro tva inclus.noptiera pat dormitor harmony FP | Mobila dormitor din lemn Bucuresti.Noptiera pat din lemn natura cu finisaje de lux Harmony, cod_409. Dimensiuni: 62h39h67 CM. Pret 770 euro tva inclus.

Pentru a obtine -15% discount din pretul afisat comanda minima este de 3 piese de mobilier din colectie.

Inspirat de tendințele conceptului clasic și de stilul italian clasic, liniile colectiei Harmony sunt atent studiate pentru a creea forma si aspectul unui mobilier rafinat din lemn masiv, cu elemente traforate pe tabliile paturilor si aplicatii traforate pe piesele de mobilier.

Mobilier dormitor clasic din lemn Harmony

Mai multe modele de mobila dormitor clasica: Mobilier Francesco Pasi | Mobilier dormitor clasic Granguardia News | Mobilier dormitor clasic Granguardia

Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Francesco Pasi. Colectia de dormitoare realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode clasice de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate. Este acel dormitor clasic de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor clasic din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul clasic de lux. O colectie de mobilier de lux cu finisaje deosebite, detalii elegante, obiecte de artizanat valoroase, cu sculpturi ce reprezinta particularitățile care caracterizează fiecare creație a acestei colectii, facand-o unica si speciala. Dormitoarele din colectia Gran Guardia, Opera, Harmony sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate si sculptate, sifoniere ample si elegante.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia