Dormitoare clasice italiene - Mobilier dormitor Francesco Pasi

Dormitoarele din Italia sunt fabricate din lemn pretios, materiale textile pentru tapiterie de calitate superioara. Finisat cu un decor bogat: sculpturi fine, elemente aurite, fotolii si pufuri elegante. Puteti cumpara un dormitor italian direct de pe site-ul nostru online Mobila Italia Nobili Design sau ne puteti vizita pentru a alege mobilierul potrivit din cataloagele noastre cu mobila italiana.
Dormitoare clasice italiene

Catalogul nostru contine dormitoare italiene clasice si moderne pentru interiorul oricarei solutii stilistice in materie de design interior: clasic, modern, in stilul unui new clasic sau art deco. Colaboram direct cu cele mai renumite fabrici italiene de mobila pentru dormitor- Francesco, Pasi, Meteora, Cantori, Avenanti si altele. Un astfel de mobilier este foarte apreciat pentru designul sau perfect, calitatea premium a materialelor, eleganta speciala a liniilor si proportiile curate.

Dormitoarele din Italia sunt fabricate din lemn pretios, materiale textile pentru tapiterie de calitate superioara, sticla pretioasa si cristale. Finisat cu un decor bogat: sculpturi fine, elemente aurite, o cusatura nobila „capitone” pe capul patului, fotolii si pufuri elegante, picioare de mobilier elegante. Puteti cumpara un dormitor italian direct de pe site-ul nostru online Mobila Italia Nobili Design sau ne puteti vizita pentru a alege mobilierul potrivit din cataloagele noastre cu mobila italiana. Poate fi un set de dormitor gata configurat sau piese de mobilier individuale precum paturi matrimoniale tapitate, noptiere cu sertare, comode cu sertare, dulap pentru dresing, banhete sau fotolii pentru dormitor.

Colectia de dormitoare italiene cuprinde:

Paturi din lemn tapitate de lux.

Banchete si pufuri confortabile.

Noptiere albe cu sertare din lemn.

Comode dulapuri pentru dormitor.

Oglinzi rafinate si mese de dressing.

Puteti alege, de asemenea, un dormitor din sute de modele personalizate. Descoperiti fotografii ale fiecarui model de mobila italiana pentru dormitor, precum si sfaturile consultantilor nostri care va vor ajuta sa faceti alegerea corecta.

Dormitoare clasice italiene pret - Mobilier dormitor lemn

Dormitoare clasice Francesco Pasi Italia: mobilier dormitor clasic.

Click here website.