Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Francesco Pasi este un standard de gratie, confort si calitate in materie de mobilier modern pentru dining. Noua colectie Ellipse prezentata de fabrica este un proiect al propriului studio de design ce cuprinde colectii de mese si scaune, console si vitrine tv.mobilier dining clasic modern francesco pasi italia pret | Mobila dining Bucuresti.

mobilier dining ellipse 9202 vitrina 9204 bar 9210 masa francesco pasi

scaun dining tapitat ellipse 9011 francesco pasi | scaun dining francesco pasi

Cod: 9011 Scaun (complet tapițat din piele) H 95 L 60 P 54 cm.

comoda dining ellipse 9201 francesco pasi

Cod: 9205 Baza vitrina TV (cu acoperire din piele) H 59 L 168 P 50 cm.

masa dining modern ellipse 9209 francesco pasi italiamobilier dining ellipse 9202 vitrina 9204 bar 9210 masa francesco pasiscaun dining tapitat ellipse 9011 francesco pasivitrina dining modern ellipse 9202 francesco pasiconsola dining modern ellipse 9220 francesco pasi | Mobilier dining modern.

Cerintele moderne si eforturile constante pentru noutate au condus la crearea unei noi colectii, al carei punct culminant este dressing-ul, care este echipat cu un numar mare de rafturi, sertare, din marmura si lemn de nuc sau trandafir. Colectia este disponibila in mai mult de 20 de culori cu design mat si lucios. Mobilierul fiabil si elegant de la Francesco Pasi este o alegere excelenta care va decora orice casa si va accentua gustul delicat al proprietarului.

Mobilier dining Ellipse Francesco Pasi     Mai multe colectii: Mobilier dining modern | Scaune dining Ellipse Francesco Pasi | Masa dining Ellipse Francesco Pasi | Consola dining Ellipse Francesco Pasi

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia