Blog Living Cât de mult contează culoarea pentru o comodă tv

Cât de mult contează culoarea pentru o comodă tv

Atunci când alegi să îți (re)amenajezi livingul, momentul alegerii pieselor de mobilier este unul foarte important. De aceea, înainte de a trece la achiziționarea pieselor propriu-zise care vor mobila livingul, majoritatea oamenilor aleg să se informeze bine referitor la ceea ce reprezintă mobilierul obligatoriu, dar și cel opțional pentru această cameră. Printre piesele obligatorii se numără și comoda tv. Descopera mobilier living italian brand Cantori.

 

Mobila living italiana un plus de eleganță

După cum spuneam, una dintre piesele de mobilier care nu pot lipsi din livingul tău este și comoda tv. Este foarte practică și cu ajutorul ei vei reuși fără să fie nevoie să te chinui prea mult, să oferi livingului tău un plus de rafinament și bun gust, ca să nu mai vorbim și de o ambianță plăcută.

Alegerea unei comode tv 

Majoritatea celor care își amenajează livingul nu concep să nu aibă o comodă tv. Este și normal, dacă stai și te gândești la clipele de relaxare, împreună cu cei dragi, urmărind programul tv favorit. Comoda trebuie să fie, în primul rând, un suport bun și stabil pentru televizor, sistemul audio sau alte echipamente, dar trebuie să fie prevăzută în acelați timp cu spații de depozitare, în care de regulă sunt așezate CD-urile, cablurile, stick-urile, chiar și telecomanda.

 

Inspiratie design interior case cu mobila italiana

Dacă ești în căutarea unei comode tv, pe site-ul nostru Mobila Italia Nobili Design vei găsi exact ceea ce ai nevoie. Fie că vrei una în stil modern – cu linii și unghiuri drepte, ori cel tradițional – plină de eleganță, sau orice altceva ai nevoie, aici este locul potrivit pentru a găsi comoda tv perfectă. Doar atât mai adăugăm: ai grijă ca respectiva piesă de mobilier să fie prevăzută cu cât mai multe spații deschise, pentru a conecta mai ușor aparatura care va fi așezată pe ea.

Contează sau nu culoarea pentru o comodă tv?

Răspunsul la această întrebare este unul afirmativ, dacă este să-i întrebi pe specialiștii în amenajări interioare. O comodă tv nu trebuie să facă notă discordantă cu mobilierul din încăpere, atât în ceea ce privește stilul, cât și cromatica acestuia. De fapt, în alegerea unei comode tv trebuie să ții cont de culoarea pereților, a parchetului, și a altor corpuri de mobilier.

 

Albul, mereu la modă

O culoare bună și mereu la modă pentru o comodă tv, pentru că merge la orice, și în plus, dă dovadă de bun gust și rafinament. Atunci când alegi această culoare pentru o comodă tv știi că mergi la sigur, pentru că fie este acel element de contrast de care aveai nevoie în cameră, fie se va potrivi cu nuanța celorlalte piese de mobilier. Preferata multor specialiști în amenajări interioare este combinația clasică dintre alb și negru, deoarece transmite siguranță și arată profesionist.

 

Gri, pentru stilul vintage sau scandinav

Dacă stilul ales pentru a amenaja camera în care se află televizorul este cel vintage sau scandinav, o comodă tv de culoare gri se potrivește de minune. De altfel, griul este o culoare considerată ”de compromis”, și de regulă se potrivește la mai multe nuanțe, așa că poți avea parte de o cromatică atrăgătoare a camerei cu ajutorul unei comode tv în această culoare. În plus, griul mai are avantajul că nu este obositor pentru ochi.

Lemnul mereu în tendințe

Cu toții iubim lemnul pentru că ne oferă acea senzație de cald, confortabil, de cămin. De aceea, o comodă tv din lemn, sau măcar de culoarea unei esențe lemnoase s-ar putea să fie una pe placul tău. Aici poți face unele combinații ingenioase, dintre nuanțele mai închise și cele mai deschise. Atenție însă la cum arată ”jocurile” tale, deoarece poți risca să dai impresia de ”împrăștiere”. Reține doar atât: nuanțele deschise merg la un stil modern, în timp ce cele închise sunt perfecte pentru cel clasic.

Modele mobila living italiana