Mobila Living Clasica - Seturi Sufragerii Clasice

Mobila living clasica. Mobilier pentru living clasic din lemn producator Italia. Zona de zi a colectiei Meteora este reprezentata de un mobilier de living deosebit realizat din lemn cu finisaje de lux.

Mobilia Living Clasica

Setul este compus din canapea, fotolii și masuta de cafea. Fotoliu și canapea cu spate semi-circular înalt cu rama din lemn, tapiteria este din plush, umplutura cu spumă poliuretanică. Masa de cafea cu cadru din lemn tapițat cu plush in formă dreptunghiulară este realizată din sticlă. Vitrinele, panoul TV si comoda au aplicatii sculptate manual si creaza un set deosebit de mobilier de living stil clasic Italia.

De-a lungul istoriei sale de peste jumătate de secol, fabrica italiană Meteora a reușit să devină unul dintre liderii clari ai piețelor de mobilă europene și chiar internaționale. Produsele sale atrag clienții nu numai prin estetica și design, ci și prin mobilierul de cea mai înaltă calitate, confort și siguranță. Mobilierul clasic pentru living-room Meteora este o combinație de oameni talentati, tehnologie modernă și utilaje rafinate.

Prin această abordare, maestrul fabricii poate acorda atenție chiar și micilor detalii, asigurând astfel o fiabilitate excepțională a pieselor de mobilier, precum și o funcționalitatea ridicată. Gama de produse Meteora este reprezentată în principal de mobilier moale - canapele, fotolii. Sunt cu adevărat confortabile și, prin urmare, prezinta numeroase facilitati de care echipa Nobili Design se foloseste pentru a-si completa portofoliul cu proiecte de design interior de succes, rezidentiale si comerciale .

Meteora ofera in gama sa de mobilier pentru living, comode, dulapuri, mese, scaune, lămpi și multe altele, toate create cu simt al responsabilitatii si al durabilitatii. Fabrica Meteora preferă să lucreze cu cele mai bune materiale, controlându-le strict originea și avand grija de protejarea mediului inconjurator. Meșterii tind să evolueze in permanenta, fiind mereu în căutarea de ceva mai bun și mai potrivit cerintelor clientilor din intreaga lume.

Materiale natural precum lemnul masiv, metale tari, țesături frumoase, spumă poliuretanică netoxică, texturi naturale, sticlă - toate îndeplinesc standardele de calitate necesare. Nobili Design este pasionat de indeplinirea tuturor cerintelor clientilor sai, de aceea pentru amenajarea unui living-room, pune mobilierul Meteora printre alegerile sale de top.

Mobilierul pentru living-room Meteora este prelucrat intr-un mod atent si special, intocmai pentru a păstra puritatea și formele naturale - sunt rezistente la deformare, creștere bacteriană, contaminare și poate fi folosit mai mulți ani fără a provoca probleme și fără a fi necesară înlocuirea.

Colectia de mobilier pentru living-room Meteora este durabila și fiabila, proiectata pentru utilizare pe termen lung. Forjarea, aurirea, cioplirea, zugrăvirea și alte finisaje speciale sunt fixate manual. Însă in mainile celor de la Nobili Design, aspectul tradițional este combinat cu ergonomia, posibilitățile contemporane de transformare și simplitatea funcționării.

Mobilier living clasic Meteora - Mobila living clasica de lux preturi