Blog Living Mobila pentru living: clasică sau modernă?

Mobila pentru living: clasică sau modernă?

Hey! Ești la al zecelea search pe Google și încă nu ai reușit să îți dai seama cum să-ți amenajezi viitoarea casă? Știm că sunt multe decizii de luat, iar soluțiile găsite vor trebui să vă mulțumească pe amândoi. Noi ne-am gândit să îți facem o listă cu cele mai îndrăgite piese de mobilier pentru sufragerie din stilul italian modern și cel clasic. Sperăm să te inspire și să te ajute să iei o decizie bună care să încânte pe toată lumea. Și nu, nu e obligatoriu să optezi doar pentru un mobilier modern sau unul clasic, multe dintre piesele noastre de mobilă italiană îți oferă multe posibilități de a crea un design complex și inedit, prin combinarea diferitelor stiluri de amenajare.

Mobilă modernă pentru sufragerie

Toți ne dorim ca locuința noastră să arate altfel și să aibă acel ceva inedit care îi oferă o personalitate aparte, de acasă. Cele mai multe case sau apartamente sunt amenajate după gustul fiecărei familii, însă sfaturile noastre te vor ajuta să obții un design arhitectural aparte. Dacă îți plac designurile nonconformiste, culorile în contrast și îți dorești ca livingul tău să îți reprezinte pe deplin personalitatea efervescentă, atunci un mobilier italian modern e ceea ce ai nevoie.

Din gama noastră de mobilier modern pentru sufragerie îți putem recomanda colecția de mobilă italiană Cantori. Ai foarte multe articole de mobilier de lux din care poți alege și le poți combina, exact așa cum îți place. O vitrină elegantă lângă o comodă nonconformistă și o canapea care sa atrage atenția imediat ce ai intrat pe ușă? Nimic mai simplu, această colecția îți va lăsa imaginația să zboare și îți va oferi fix designul pe care ți l-ai dorit pentru livingul tău.

Mobilier clasic pentru living

Dacă ești un admirator al mobilei din poveștile regale, cu siguranță îți vei dori să îți transformi locuința într-un adevărat palat al eleganței. Cum ar trebui să îți amenajezi livingul tău în acest caz? Avem o singură recomandare pentru tine: mobilierul clasic. Te vei bucura de eleganță și vei trăi propria ta poveste cu final fericit într-un decor de basm. Știm deja că ai început să îți imaginezi întreaga poveste.

Ți-ai dori ca livingul să fie unul imaculat de alb cu multe piese de mobilier în nuanțe de fildeș și o canapea extrem de rafinată sau poate ai nevoie de un living mai sobru și distins în care să predomine nuanțele lemnoase? Colecția de mobilier clasic italian Avenanti oferă o gamă atât de bogată de posibilități. De la mobila clasică în stil baroc la cea care definește pe deplin nuanțele eleganței prin linii fine și culori calde, sigur îți vei găsi combinația ideală pentru sufrageria ta.

Mobilier italian pentru living: clasic și modern

Așa cum ți-am mai spus, posibilitățile rămân infinite. Dacă nu îți dorești ca designul de lux al livingul tău să urmeze o linie distinctă a stilului de amenajare, poți oricând combina mobilierul clasic italian cu cel modern. O comodă modernă din colecția Deluxe, o canapea elegantă și clasică din colecția Avenanti, o măsuță nonconformistă Palazzo și deja am creat o nouă colecție personalizată.

Ție ce colecții ți-ar plăcea să combini pentru a oferi o notă personalizată și unică livingului tău? Vei găsi o colecție extrem de variată de piese de mobilier de lux pentru livingul tău și întreaga ta locuință pe Mobila Italia Nobili Design. Iar dacă uneori deciziile sunt mai greu de luat și nu te poți decide la o un anumit tip de mobilier italian, îți stăm oricând la dispoziție pentru consultanță gratuită. Ne poți contacta la numărul de telefon afișat sau prin formularul de contact.