Blog Living Canapeaua: cea mai importantă piesă de mobilier a livingului tău

Canapeaua: cea mai importantă piesă de mobilier a livingului tău

Home sweet home! Dulcele sentiment de acasă trebuie să-l resimți în fiecare colțișor al casei tale. Fie ca este vorba de cromatică, confort sau chiar amenajare, totul trebuie să fie foarte bine pus la punct în întreaga locuință. Dar credem că știi deja acest lucru, așa că astăzi ne-am decis să îți oferim câteva sfaturi privind amenajarea.

Tematica aleasă? Ce tip canapea crezi că s-ar potrivi s-ar cel mai bine în livingul tău? Pentru a afla răspunsul, va trebui să ții cont de mai multe criterii. Sufrageria e mereu locul perfect pentru experiențele acelea frumoase dintre prieteni, timp mai mult petrecut cu familia și eventual cei mici, și locul ideal în care să îți savurezi cafeaua într-o zi ploioasă de weekend. Așa că uite câteva sfaturi de care să ții cont atunci când dorești să îți cumperi o canapea pentru sufragerie.

Canapea italiană confortabilă

Ca o piesă de mobilier precum canapeaua să te facă să te simți cu adevărat acasă, aceasta va trebui să fie extrem de confortabilă. Cum ar fi să te scufunzi într-o oază de relaxare după o zi de muncă extrem de stresantă? Extraordinar de bine credem noi. În plus confortul este mereu însoțit de experiențe minunate.

Canapea sau colțar italian?

Ei bine, depinde de spațiu. Dacă livingul îți permite, o canapea de tip colțar este perfectă. Te vei bucura de mai mult confort și vei avea loc mai mult pentru toți prietenii care vin în vizită, așa ca această alegere e potrivită. Însă, pentru sufrageriile mai mici în care mobilierul trebuie să fie mult mai practic, o canapea italiană cu 2 sau 3 locuri e mult mai potrivită. Colecția de mobilă italiană Cantori are câteva modele peste care sigur ți-ar plăcea să arunci un ochi. Sunt elegante, practice și extrem de confortabile.

Canapea italiană modernă sau clasică?

Stilul casei tale trebuie să te reprezinte, nu-i așa? Așadar, fie că iubești stilul clasic sau cel modern, ambele designuri sunt foarte bine reprezentate de mobila italiană de lux. Canapelele moderne din colecția de mobilier de lux Viola îți oferă posibilități infinite prin gama variată de canapele de lux pentru sufragerie. Vei avea parte de confort, eleganță și un stil contemporan de amenajare, singurul lucru mai dificil va fi ce canapea să alegi din această colecție. E o decizie destul de grea pentru că această colecție îți oferă foarte multe posibilități, însă știm că vei fi pe deplin mulțumit de alegerea făcută. În ceea ce privește stilul clasic, și aici eleganța și rafinamentul își spun cuvântul. Colecția de canapele clasice pentru living Giusti Portos este și ea bogată în piese de mobilier de lux, dar care respectă tiparul clasic. O astfel de alegere pentru locuința ta va crea o imagine de lux a întregii sufragii.

Culori moderne pentru canapea

Confort, design și culoare. Ultimul aspect din această listă te va ajuta să alegi nuanța potrivită a canapelei italiene care să se plieze perfect cu amenajarea sufrageriei tale. De ce trebuie să ții cont? Cele mai multe canapele italiene de lux au nuanțe calde sau pudrate, însă unele se prezintă și în culori mult mai îndrăznețe: roșu, albastru și chiar negru. Va trebui să te gândești dacă îți dorești o canapea care să devină piesa de rezistență a întregii sufragerii sau dacă ai nevoie de o piesă de mobilier care să complementeze designul întregii camere. Pentru prima situație îți recomandăm să alegi culori stridente și extravagante, iar pentru cea de-a doua ar fi ideal să alegi o canapea în nuanțe apropiate mobilierului din sufrageria ta.

Dacă îți dorești să îți amenajezi livingul într-un singur stil, Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție colecții complete de mobilier italian de lux pentru întreaga ta locuință, iar pentru sfaturi profesionale de amenajare, ne poți contacta oricând la numărul de telefon afișat.