Blog Living Amenajarea unui living modern cu doar 4 piese de mobilier

Amenajarea unui living modern cu doar 4 piese de mobilier

Dacă îți dorești o reamenajare rapidă, dar elegantă și care să fie în tendințe, mobilierul modern pentru living este alegerea perfectă pentru tine. Dacă vrei să optezi și pentru calitate, designul italian îți va transforma fiecare piesă de mobilă într-o investiție pe termen lung. Pentru a crea o atmosferă rafinată și practică ai nevoie doar de 4 piese de mobilier modern:

Canapeaua: modernă, rafinată, confortabilă și piesa centrală a întregului living

Canapeaua este un element esențial de design pentru sufragerie. Când vorbim despre camera de zi, canapelele sunt, fără îndoială, elementele care atrag prima dată atenția. Orice alegere modernă trebuie să ia în considerare două elemente: calitatea materialelor și designul produsului. Odată constatat nivelul înalt de calitate al produselor italiene și designul rafinat, rămâne să alegi cea mai potrivită canapea pentru nevoile tale. Poți opta pentru o canapea cu două sau trei locuri, tip colțar, în formă de L sau standard, din piele naturală sau țesături prețioase.

În plus, producătorii italieni de mobilă modernă îți pun la dispoziție o paletă vastă de țesături și culori, pe care să le combini așa cum îți dorești. Așadar, recomandarea noastră este să optezi pentru o canapea modernă pentru living simplă, în culori calde și cu un design liniar dacă dispui de un living mic, astfel încât să ofere senzația de spațiu și familiaritate. Pentru sufrageriile generoase, în care spațiul nu reprezintă un impediment în amenajare, poți alege cu ușurință un colțar modern sau o canapea în formă de L care să ofere o atmosferă extravagantă și rafinată.

Cum alegi o măsuță de cafea modernă?

Posibilitățile sunt nelimitate atunci când optezi pentru mobilierul italian. Colecțiile italiene consacrate îți oferă o gamă diversă de măsuțe și comode pe care le poți integra eficient într-un design modern de efect. Dacă dorești să păstrezi ideea de spațiu, trendul modern se asociază cu designul practic, o măsuță de cafea transparentă, din sticlă, fiind alegerea ideală într-o astfel de situație. Situată la același nivel și amplasată în fața canapelei o masă de mobilier minimalistă și practică va crea un efect de familiaritate și o notă distinctă de eleganță. Dacă îți dorești să adopți un stil modern sau exclusivist, poți opta pentru măsuțe de cafea opulente, precum cele din  colecție italiană Couture.

Trendul modern de amenajare: scaune minimaliste sau fotolii extravagante?

Ambele tipuri de mobilier se pretează acestui stil de design. Astfel, tu poți alege după propriile preferințe, adăugând și o notă personală întregii amenajări. Fotoliile moderne sunt extrem de diferite de cele clasice, acestea se axează mai mult pe oferirea unui experiențe relaxante la superlativ și mai puțin pe un design exclusivist. Astfel, designul fotoliilor este unul simplu, fără detalii sinuoase sau accesorii decorative textile. În ceea ce privește designul scaunelor, acesta urmează stilul minimalist: practic, elegant și confortabil. Având în vedere diferențele acestor două elemente, alegerea va fi legată strict de preferințele tale și de spațiul disponibil pentru amenajare.

Comoda modernă - simplă, practică și elegantă

O comodă modernă se va integra subtil în designul unui living, oferindu-ți un spațiu practic de depozitare. Designul modern transformă această piesă de mobilier într-un element extrem de ușor de amenajat. Astfel, alegerea unei comode moderne va fi realizată în materie de culoare, design, materiale și funcționalitate. Producătorii italieni de mobilier îți pun la dispoziție comode moderne extrem de diverse, atât ca forme, cât și funcționalitate, astfel încât îți va fi foarte ușor să găsești piesa de mobilier de care aveai nevoie.

Aceste 4 piese de mobilier moderne îți vor oferi un nouă perspectivă de amenajare a unui living modern, astfel încât întreaga atmosferă să devină un personală, caldă, dar în tendințe. Pentru mai multe detalii și sfaturi legate de amenajare și design interior, echipa Mobila Italia Nobili Design îți oferă consultanță gratuită și sfaturi utile care să te ajute să iei cele mai bune decizii de amenajare pentru casa ta.