Mobila Dormitor Ramnicu Valcea Pat Dormitor Modern Francesco Pasi - Dormitoare la Comanda in Ramnicu Valcea

Pat Dormitor Modern Francesco Pasi - Dormitoare la Comanda in Ramnicu Valcea

Pat tapitat dormitor modern Francesco Pasi. Pretul patului este indicat pentru o saltea de l 160 cm x L 200 cm. Pat tapitat dormitor modern Ellipse. Dimensiune L 210 x l 174  x H 115 cm.  Pret _ _ TVA Inclus.

Caravaggio este un model de pat clasic, cu finisaje elocvente, identitate neteda definita de abordarea headboard-ului ce creste in dimanism datorita unei capitonari cu lux si rafinament.

Tesatura complet detasabila in varianta textila si partial detasabila in varianta din piele. Disponibil si pe alte dimensiuni la comanda. Termen de livrare 30- 45 zile

Mai multe modele: Paturi dormitoare moderne Le Comfort

 

Importator mobila Italia in Ramnicu Valcea

Mobilier dormitor modern in Ramnicu Valcea

Pentru modelele CONTENITORE sau STAY: partea inferioara a cutiei este din panourile din fibra de lemn din clasa E1, acoperite cu rasina de melamina sau optional BOOK partea de jos este din clasa E1 panouri din lemn tapitate cu o tesatura jacquard de culoare detasabila si lavabila.

Paturi tapitate de lux Italia in Ramnicu Valcea

Modele de pat pentru dormitor: FLAT, TWIN, FINE, TRIO si HEAD cu rama de otel 40 × 30 acoperita in pulbere epoxidica gri antracit cu sipci de lemn.

Pat tapitat dormitor cu livrare in Ramnicu Valcea

Baza de pat model LUX din lemn masiv cu sipci din lemn. Capeta din poliuretan expandat stabil de forma, densitate 30 kg / m³.

Dormitoare moderne italiene Ramnicu Valcea

Elementele ramei si panoul de protectie din poliuretan expandat stabilit in forma, cu densitate de 30 kg / m³ cu capac acoperit cu rasina.

Tesaturi tapiterie pat tapitat de lux 

Tapiterie din tesatura, textil, piele naturala si piele detasabila partial. Intrucat piei folosite sunt naturale, poate fi necesara o anumita cusatura suplimentara atunci cand faceti paturi cu tapiterie din piele in ceea ce priveste paturile cu tapiterie din tesatura.

Pat matrimonial modern Ramnicu Valcea

Picioare standard, optionale si finisaje disponibile.

DIMENSIUNI pat Ellipse Pat tapitat disponibil cu rama patului Fly, Fly si Box.

Modele paturi moderne Italia in Ramnicu Valcea

Pentru modelele de pat CONTENITORE si STAY: actuatoare din otel de inalta rezistenta, pulbere epoxidica acoperita in gri antracit, cu mecanism cu arc cu gaz.

Asiguram transport gratuit in Ramnicu Valcea

Mobila Italia Ramnicu Valcea

CITESTE TOT