Mobila Living Otopeni Ilfov

Mobilierul clasic de living si sufragerie realizat in Italia, livrat de firma noastra in Otopeni Ilfov este o combinatie de materiale de calitate, tehnologie moderna si design rafinat. Cu aceasta abordare, producatorii italieni pot acorda atentie micilor detalii, asigurand astfel o fiabilitate exceptionala a pieselor de mobilier pentru living, precum si o functionalitate ridicata.

Otopeni Ilfov Mobila Living Otopeni Ilfov

Modele Mobila Living Otopeni Ilfov 075150

Producatorii de mobila pentru living italieni tind sa evolueze permanent, cautand intotdeauna ceva mai bun si mai potrivit pentru cerintele clientilor nostri din Otopeni Ilfov si din intreaga lume.

Importator Mobila Living Otopeni Ilfov 075150

Materialele naturale, cum ar fi lemnul solid, metalele puternice, tesaturile frumoase, spuma poliuretanica netoxica, texturile naturale si sticla - toate indeplinesc standardele de calitate necesare unui mobilier de living pretios livrat de firma noastra in Otopeni Ilfov.

Mobila din Lemn Otopeni Ilfov 075150

Nobili Design este pasionat de indeplinirea tuturor cerintelor clientilor din Otopeni Ilfov, motiv pentru care, pentru amenajarea unui living, mobilierul Meteora Italia se numara printre alegerile sale de top.

Amenajare living cu mobila italiana in Otopeni Ilfov

Mobilier Living Modern Otopeni Ilfov 075150

Magazinul nostru online va ofera in Otopeni Ilfov o gama variata de mobilier pentru living si camere de zi, cum ar fi comode tv, vitrine living, canapele si coltare, fotolii, mese si scaune, canapele moderne Italia, lampi si multe altele, toate create cu un sentiment de responsabilitate si durabilitate.

Consultanta amenajare living cu mobila in Otopeni Ilfov

Va oferim consultanta de specialitate in alegerea celor mai potrivite piese de mobilier pentru living-ul dumneavoastra. Nu in ultimul rand putem realiza pentru dumneavoastra un proiect de design interior 3D cu detalii tehnice si imagini fotorealistice.

Asiguram transport gratuit pentru mobila de living in Otopeni Ilfov

Producatorii de mobila pentru living din Italia prefera sa lucreze cu cele mai bune materiale, controlandu-si strict originea, protejand mediul inconjurator.

Vanzari Mobila Sufragerie in Otopeni Ilfov 075150

Mobilă Italiana Living Otopeni Ilfov 075150

Cum ar fi să ai la îndemână un mobilier mirific și personalizabil pentru living, realizat cu iscusință din lemnul natural prelucrat de cei mai buni, până la cele mai fine detalii? Orice piesă de mobilă living oferă confort și armonie datorită materialelor naturale din care este realizată și tehnicilor de lucru speciale, axate pe atenția la detalii.

Magazin Mobila Living Otopeni Ilfov 075150

Linii clare și simple, decor simplu, culori neutre și piese cu un obiectiv bine definit. Sunt caracteristici ale stilului modern ce trebuie aplicate și în living-ul tău. Specific stilului modern este mobilierul în linii drepte, practic, completat prin câteva decorațiuni deosebite, cum ar fi o oglindă cu rame aurii. Stilul modern pune foarte mare accent pe confort și ordine, iar piesele de mobilier nu fac excepție.

Suprafețele netede, mobilierul ușor și multifuncțional, piesele cu forme geometrice și finisajele neutre sunt preferate în amenajarea cu mobilă living modern. Poți alege colecții care conțin toate tipurile de mobilier necesare pentru amenajarea sufrageriei - paturi, canapele, fotolii, dulapuri și sisteme modulare, mese, mese dining și scaune, comode living, comode bar, comode TV – sau piese mobilier living modern din lemn cu finisaje de lux, în diferite variante de culori.

Mobilierul de calitate reprezintă un element central în ceea ce privește amenajarea unui living modern. Canapelele și fotoliile din piele de înaltă calitate, cu textură și nuanțe deosebite, sunt o opțiune ideală. Ele pot fi alese în nuanțe moderne precum alb, gri, verde, albastru. Structura pieselor este realizată din lemn de calitate superioară, iar confortul sporit al unui design ergonomic este remarcat prin sistemele inteligente de reglare.

Pentru a evita monotonia, include diferite modele și texturi ale pieselor de mobilier. Folosind o combinație inteligentă a materialelor – canapele tapițate în piele, dulapuri ori comode cu suprafețe plane, monocrome – vei obține un decor modern care va impresiona de fiecare dată. Pentru un plus de personalitate, înglobează în design o bibliotecă în linii simple, cu forme plane, unghiuri clare și finisaje naturale ori luminoase. Într-un design modern se încadrează de minune și un bar din lemn, metal, plastic, sticlă sau o combinație a acestora, în linii simple și echilibrate, completate prin nuanțe neutre sau inspirate din natură (bej, maro, alb).

Mobilă Living Clasic Otopeni Ilfov 075150

Vorbim aici, despre un living cu stil, bazat pe proporții și simetrie. Mobilierul clasic va fi ales în nuanțe de lemn închis, cu marginile rotunjite și gravat. Într-un living clasic sunt utilizate elemente textile de cea mai bună calitate, iar accentele argintii sau aurii ale mobilierului accentuează sentimentul de lux din încăpere.

Baza este reprezentată de formele organice, specifice într-un living clasic. Alege mobilier clasic pentru living accesorizat cu sculpturi speciale ce pot fi regăsite în picioarele meselor, cotierele canapelelor sau fotoliilor, scaunelor, banchetelor și ramele oglinzilor.

Suportul TV, biblioteca, o comodă sau o canapea sunt piese de mobilier care nu ar trebui să-ți lipsească, iar dacă living-ul îți oferă posibilitatea alegerii unui mobilier mai complex, poți adăuga o măsuță de cafea, mese și scaune pentru zona de dining, o vitrină pentru pahare, chiar și o comodă utilă pentru depozitarea veselei și tacamurilor.

Mobilă la Comanda Otopeni Ilfov 075150

Finisajele impecabile, ornamentele deosebite, combinațiile de linii curbate cu linii drepte, întrerupte prin elemente sculptate definesc piesele de mobilier din lemn pentru living. Mobila, fabricată din lemn de cea mai bună calitate, poate fi închisă sau deschisă la culoare.

Punctul central poate fi una sau două canapelele, comode, cu tapițerie din piele sau din material textil, accesorizate cu pernuțe decorative. Între canapele poate exista o măsuță de cafea, iar deasupra se poate plasa o oglindă cu ramă sculptată. Mobilierul din lemn pentru living mai poate avea o comodă, o vitrină pentru ceramicele prețioase și o bibliotecă cu suport TV, pentru funcționalitate maximă. În zona pentru dining din living trebuie să existe scaune confortabile, tapițate cu material textil de calitate sau piele.

O mobilă din lemn nu se va demoda niciodată, fiind întotdeauna asociată cu luxul și bunul-gust. Piesele de mobilier din lemn pentru living au personalitate, fiind ideale în materie de amenajări interioare. Pentru a contura cât mai bine stilul living-ului tău, ține cont ca formele, liniile, culorile, finisajele și accesoriile să fie în același ton.

Mobilier Sufragerie Otopeni Ilfov 075150

Ce ar trebui să cauți la mobilierul pentru living? Funcționalitate, eficienţă, utilitate. Atunci când pornești în căutarea mobilierului pentru living, ai în vedere ca acesta să te ajute să-ți organizezi cât mai bine spațiul.

Spre exemplu, o comodă TV cu rafturi din lemn şi uși culisante, decorate manual, pot fi de mare ajutor, atât în scop practic, cât și decorativ. Alte opțiuni pe care ar trebui să le iei în calcul: dulapurile și vitrinele cu suficiente spații de depozitare, pentru a-ți organiza cât mai bine lucrurile din living.

Amplasează câteva scaune tapițate, confortabile, în jurul unei mese rotunde, pentru a le include în mod armonios în decorul living-ului. Fiind mai puțin vizibile ca o canapea, ele pot diviza camera prin crearea unui flux plăcut și a unei zone plăcute de conversație.

Nu uita că simetria este aliatul tău! Cu ajutorul pieselor de mobilier poți crea un aspect echilibrat într-un spațiu expansiv. Ce ai spune de dublarea canapelelor în zona de destindere și completarea armonioasă a spațiului cu o masă mai mare în centru și fotolii pe laterale? Astfel, vei beneficia de un aspect simetric şi, implicit, ordine în living-ul deschis. Pentru o atmosferă aerisită în sufragerie, menține acea paletă de culori neutre și tonuri naturale pe care să le utilizezi într-un mod simetric și echilibrat.

Mobilă albă de Sufragerie

Da, mobila albă face spațiul să pară mai mare, iar corpurile de mobilier înalte și cu oglinzi vor accentua senzația de spațiu, dând un aer proaspăt living-ului. În plus, mobila albă se integrează cu ușurință în orice stil de design interior, putând fi alăturată oricărei alte nuanțe. Este cea mai bună alegere atât pentru un living mare, cât și pentru o sufragerie de dimensiuni mai mici, deoarece mărește vizual încăperea.

Într-un living spațios, cu tavan înalt și intens decorat, poți opta pentru canapelele albe, fotolii impunătoare și piese de mobilier care par desprinse din casele regale. Mobila albă se remarcă printr-un design luxuriant, potrivindu-se de minune cu elemente aurii, argintii și crem. Totodată, este caracterizată prin piesele de mobilier cu sertare generoase, accesorizate cu mânere aurite și mobilier cu picioare sculptate până la cel mai mic detaliu.

Poți opta pentru scaune tapițate cu piele albă, fotolii din piele sau canapele mari, albe, din piele, pentru o bibliotecă sau o măsuță de cafea. Ca și contrapunct pentru restul mobilierului, poți alege o altă nuanță pentru canapele și fotolii, dacă dorești asta.

Alege vitrine TV

Vitrinele TV sunt piese de mobilier cu un design modern și multiple locuri de depozitare, reprezentând un mare plus pentru orice living. Vitrina TV oferă un spațiu generos pentru stocarea aparetelor multimedia, fără a compromite stilul. Rafturile din dotare pot păstra cărțile, obiectele mici și aparatura audio-video cât mai bine organizate, stocând, totodată, obiecte esențiale pe care ți-ai dori să le ai la îndemână.

Mobilă de Lux Otopeni Ilfov 075150

Amenajarea unui living într-o manieră luxuriantă pune foarte mult accent pe valoarea și utilitatea fiecărei piese de mobilier, ca de altfel, pe contribuția sa stilistică adusă în imaginea de ansamblu a camerei de zi. Piesele de mobilier italian, realizate special pentru iubitorii de frumos, de glamour sunt specifice unui living de lux. Mobila de lux, bogată în ornamente, poate fi personalizată prin mărime, țesătură, finisaj, culoare.

Când vine vorba de un living somptuos, nimic nu întrece design-ul interior italian, iar luxul, versatilitatea și calitatea materialelor sunt de necontestat. Frumusețea și funcționalitatea mobilierului, atingerea plăcută de lemn veritabil și liniile cu totul deosebite ale artiștilor creatori fac din mobila de lux italiană o adevărată operă de artă ce deservește toate nevoile clasice și moderne.

Informatii Categorie Mobila Living Otopeni Ilfov 075150