Paturi Dormitor Cernavoda

Colecția de paturi tapițate disponibile la comanda in Cernavoda reînvie spiritul luxului graţie talentului artistic al italienilor reflectat nu doar în arhitectură, modă sau pictură, ci și în cele mai iscusite piese de mobilier. Confecționate din lemn masiv, paturile tapițate italiene au cucerit rapid publicul din Romania, satisfăcând atât nevoia de lux, cât și de confort în orice locuință.

Cernavoda Paturi Dormitor Cernavoda

Aici, arta sculpturii în lemn se întâlnește cu măiestria cusăturilor textile, dând naștere unor adevărate piese ornamentale, dar, totodată, perfect funcționale.

Paturi matrimoniale Cernavoda 905200

Paturile tapițate se numără printre produsele de mobilier cele mai căutate pentru amenajarea dormitoarelor matrimoniale. Aceste paturi matrimoniale sunt recunoscute pentru nivelul de confort și aspectul estetic, fiind considerate un adevărat simbol al bunăstării și luxului. Încăpătoare, ele oferă posibilitatea de mișcare într-o zi plină de activități sau sarcini realizate de acasă, pentru serviciu.

Paturile matrimoniale tapițate sunt potrivite pentru orice stil de amenajare al dormitorului, vin cu diferite tipuri de tăblie (înălțimi, culori și texturi diferite) și chiar spătare mobile din lemn ce îmbrățișează cadrul patului. Pe lângă spațiul generos, patul matrimonial de lux deține o cutie de depozitare încorporată destinată lenjeriilor de pat, pilotelor și pernelor pentru schimbările climatice de pe parcursului întregului an.

• Pentru un dormitor în stil clasic, ai putea alege ca patul matrimonial să fie tapițat cu piele în nuanțe cât mai calde, cu butoni ori cusături simetrice, iar pentru un dormitor amenajat în stil modern, paturile matrimoniale tapițate cu stofă sau piele, în combinații cromatice diverse sau în culori neutre ar fi foarte potrivite.

Paturi duble Cernavoda Cernavoda

Paturile duble și solide, tapițate, în diferite stiluri, oferă maximum de confort și calitate. Un pat dublu de lux reprezintă o opțiune excelentă pentru amenajarea unui dormitor, găzduind cu ușurință chiar și o familie formată din trei membri (mama, tata și copilul). Le poți alege sub diferite variante ce țin de materialul și tipul cadrului, saltelei și design-ului, fiind disponibile într-o varietate de modele, stiluri și culori. Aceste paturi duble vin la pachet inclusiv cu un set de noptiere sau banchetă care să completeze estetic și funcțional aspectul interior al camerei.

• Daca alegi să lipești patul de peretele principal, ai putea așeza cate o noptieră de fiecare parte, fară a incomoda. Daca spațiul este mai mic, ai putea lipi patul dublu de doi pereți, pentru un grad mai mare de funcționalitate, în loc să îl așezi în centrul camerei. Astfel, vei dispune de suficient spatiu și pentru alte piese de mobilier din dormitor.

Paturi moderne Cernavoda 905200

Paturile moderne tapițate și dublu tapițate, sculptate din lemn nobil, au tapițerie și decorațiuni manuale, sunt decorate cu sculptură și forjare, și accesorizate cu piele moale nobilă, aur și bronz. Stilul modern cu forme voluminoase, nuanțele neutre, elementele de cadru realizate în întregime din lemn masiv din specii nobile - nuc natural, lemn de trandafir – inserțiile individuale, confecționate din materiale de calitate superioară fac din toate aceste paturi moderne adevărate opere de artă pentru toți iubitorii de frumos.

• Chiar daca stilul modern este caracterizat de linii drepte, decorațiuni și accesorii la minimum, asta nu înseamnă că nu ai putea echilibra gama cromatică, finisajele și piesele de mobilier. Paleta de culori a paturilor moderne cu linii drepte, ce formează un spatiu foarte bine organizat, trebuie să fie una simplă - alb, negru, bej, gri, crem, și așa mai departe.

Paturi clasice Cernavoda 905200

Paturile clasice tapițate, de lux, din lemn masiv, sculptate, sunt concepute pentru a scoate din anonimat orice dormitor. Executate manual, din tradiții vechi și cele mai bune materiale, aceste piese de mobilier se bucură de fiabilitate și, totodată, de exclusivitate. Disponibile într-o varietate de dimensiuni, colecțiile de paturi clasice italiene vin atât în modele de paturi duble standard, paturi matrimoniale King Size și paturi extra King Size, toate extrem de rafinate, calitative și durabile.

Dormitoare cu accente de lux

Materiale de calitate precum lemn de nuc, de trandafir sau de fag; tapițerii elegante din piele naturală, stofă sau catifea; inserții unice și chiar personalizate (nuanțe, materiale, design-uri); detalii incrustate pe tăblia patului (cât și pe fronturile noptierelor și ale comodelor).

• În amenajarea clasică, păstrează notele naturale și neutre, evitând contrastele țipătoare. Armonizează piesele de mobilier cu draperiile și tapițeriile din textile de bună calitate din dormitor. Un pat din lemn masiv, de calitate, în finisajul dorit, și doua noptieri identice, așezate de o parte și de alta a patului, vor crea acea simetrie specifică în încăpere, comoda complimentând întreaga atmosferă prin bun-gust și eleganţă.

Paturi dormitoare clasice din lemn

Aici, sunt regăsite esențe nobile de lemn precum lemnul de nuc, lemnul de fag sau lemnul de trandafir, iar finisajele unice, amănunțite și extrem de bine lucrate vorbesc de la sine. Tăbliile tapițate din piele, stofă sau catifea plușată creează, de fiecare dată, un impact vizual unic și armonios. Modelele de paturi din lemn masiv sunt ideale pentru amenajarea unui dormitor original și deosebit, fiind adaptate diferitelor dimensiuni și nevoi. Tăblia este detaliul estetic ce atrage toate privirile și care este extrem de practic, dar și culoarea lemnului poate face diferența.

Preferi eleganţa și simplitatea?

Ai putea alege unul dintre paturile din lemn realizate din culoare închisă. Iți dorești un dormitor luminat și spațios, îndeosebi la nivel vizual? Un pat din lemn de culoare deschisă este alegerea ideală! Și nu uita că noptierele (funcționale și aspectuoase), comodele (aspect atrăgător, organizare eficientă), dulapurile (eficiente pentru depozitare) – contribuie din plin la crearea unui design spectaculos al dormitorului, locul destinat odihnei și somnului.

Paturi de Lux Import Italia Cernavoda

Paturile tapițate/dublu tapițate de la brand-uri de lux italiene, concepute pentru locuințele prețioase și elegante, reprezintă cea mai buna variantă pentru orice dormitor – fie el clasic sau modern. Colecțiile de paturi de lux tapițate se numără printre puţinele opțiuni reușite atât din punct de vedere al confortului, cât și din punct de vedere stilistic.

Aceste piese de mobilier din dormitor au capacitatea de a modifica laconic design-ul și confortul în orice dormitor, fiind alegerea ideala pentru un decor plin de stil și rafinat. Atenția deosebita pentru detalii și materialele premium atent selecționate răspund perfect nevoilor de confort și modalității în care oferă susținere maximă în timpul somnului.

Rafinate și de înaltă calitate, paturile de lux pentru dormitorul cu design italian pot fi personalizate în funcție de dimensiuni și finisaje, mulându-se perfect pe orice stil.

• Pentru o notă vintage a mobilierului, paturile elegante din fier forjat sunt alegerea ideală. Paturile duble tapițate se potrivesc de minune stilului simplu și modern, iar pentru un plus de originalitate se poate opta pentru paturi rotunde, paturi tapițate tip scoică, paturi duble de designer.

Magazin Paturi Cernavoda 905200

Paturi Tapițate Dormitor disponibile la comanda in Cernavoda. Dormitoare Matrimoniale de Lux. Confecționate din lemn, paturile italiene au cucerit publicul din Cernavoda .