Mobila dormitor clasic Italia - Mobila italiana de lux pret

Detinem o intreaga colectie de mobila clasica de lux pentru dormitor importate direct de la producatorul Italian Meteora. Nobili Design recomanda gama de mobilier clasic pentru dormitor pentru a crea acea eleganta desavarsita cu ajutorul unor piese de mobilier de lux.

Mobila dormitor clasic Meteora

Pretul pieselor de mobilier poate varia in functie de dimensiunile dorite, insa Nobili Design va ofera sugestii si consultanta in cea ce priveste implementarea acestor piese de mobilier in spatiul destinat amenajarii.

O camera confortabila pentru un somn linistit ar trebui sa devina intruchiparea armoniei si a linistii. Alegerea unui mobilier italian pentru dormitor in culori pastel cu texturi naturale, forme elegante se potrivesc perfect interiorului dormitorului intr-un stil clasic sau modern. Pentru aceasta camera utilizeaza setul complet de mobilier clasic din lemn realizat de producatorul italian Meteora – pat tapitat, noptiere, comoda cu 3 sertare, dressing elegant cu 2 usi si sertare, masa de toaleta cu taburet, completat cu o oglinda in cadru de epoca.

Mobila dormitor clasic Italia - Mobila italiana de lux pret