Locații Showroom Mobilă Italiană – Mobilier la Comandă în Constanța

Showroom Mobilă Italiană – Mobilier la Comandă în Constanța

Showroom Constanta: Aleea Garofitei nr. 9, Bl. L61, Parter

Relatii si programari:  0720.665.365 | 0722.426.284

Background-ul puternic în design face din brandul Mobila Italia Nobili Design o experiență completă în orice tip de amenajare interioară gândită până în cele mai mici detalii. Atenția pentru detalii și respectul pentru calitate sunt valori ce definesc stilul Nobili Design. Diversitatea și noutatea în materie de mobilier italian de lux, și nu în ultimul rând, prețurile corecte și actualizate la produse, nu ne-au lipsit niciodată, ba mai mult, ne-au ajutat să ne prezentăm cu soluții creative care să formeze, de fiecare dată, armonii perfecte între forme și funcții, menținând, totodată, niveluri înalte în ceea ce privește standardul estetic.

Mobilier la comandă în Constanța

În showroom-ul din Constanța se regăsesc o mare varietate de mobilier la comandă, dar și decorațiuni interioare ce poartă semnătura brand-urilor celebre din design-ul italian. Suntem importatori direcți de mobilă de calitate de la cei mai mari producători din Italia, ce depășește orice așteptare a unei experiențe de lux. Vorbim despre mobilier pentru living, sufragerie, dormitor, te purtăm într-o călătorie prin materialele și stilurile ce îți satisfac orice preferință, oferindu-ți cele mai potrivite recomandări pentru mobilierul dorit.

Și pentru că o bună parte din pasiunea noastră va lua drumul locuinței și spațiului pe care dorești să le amenajezi cu mobilier Nobili Design, de aici se pot prelua comenzi de mobilă la comandă pentru living, dormitor, dining și bucătărie ce va da fiecărei încăperi personalitate și amprenta stilistică dorită. Ne adresăm publicului pasionat deopotrivă de stilul italian de calitate, excelență, confort și funcționalitate.

Se pot comanda piese de mobilier precum:

• paturi tapițate, paturi din lemn clasice, paturi matrimoniale, şifoniere, dulapuri, comode, noptiere, vitrine TV, console, canapele, fotolii și biblioteci – piese de mobilier propuse de designeri italieni renumiți, ale căror potențial deschid orice posibilitate de amenajare interioară.

Autenticitate readusă în vieţile clienţilor noștri!

Despre Nobili Design clienții știu deja că are în esența sa acel potențial ce ar putea deschide orice posibilitate. Ne-am propus și am reușit de fiecare dată să readucem autenticitatea în viața fiecărui client care ne calcă pragul, prezentându-i soluții care să-i îmbunătățească vizibil opțiunile. Ne aflăm într-o continuă evoluție și dinamică, iar personalizarea mobilierului la comandă permite realizarea oricărui tip de construcție posibil.

Ne place să proiectăm concepte ce pot interpreta orice cultură și spațiu, și ale căror reprezentare să respecte întru totul standardele de calitate ale design-ului italian și istoriei sale, legendare, de altfel, ca un veritabil leagăn al artei internaționale.

Magazin mobila in Constanta

Mobilierul italian de lux ce poartă semnătura unor design-eri consacrați se prezintă într-o varietate de materiale, forme și culori pentru orice tip de amenajare interioară de calitate. De ce să nu te mulțumeșți cu mai mult prin amenajări interioare cu mobilă italiană la comandă, personalizată? Fiecare persoană este unică, având propriile preferințe, inclusiv când vine vorba de amenajarea și decorul casei.

Fie că este vorba de materiale, țesături, finisaje, culori sau stil, în showroom-ul cu mobilă italiană din Constanța te așteaptă cele mai prețioase piese realizate exact pe nevoile tale individuale. Pentru că, până la urmă, mobila oferită de Nobili Design, de la cei mai renumiţi design-eri din Italia, a fost creată cu tine în minte – clientul nostru – astfel că, inclusiv prin diversitatea mobilierului, urmărim satisfacerea completă a preferințelor tale.

Diversitate de stiluri de la furnizori consacrați de mobilier

Cum ar fi să-ți satisfaci orice dorință stilistică în orice tip de proiect de amenajare? Noile colecții de mobilier propus de design-eri italieni, prezente în showroom-ul nostru, pot face asta pentru tine! Ce ai spune de stilul clasic cu lemn masiv, proporții clare și forme nobile, cu linii curbate și texturi luminoase? Sau poate un mobilier italian în stil baroc, întalnit adesea la palate, caracterizat prin decorațiuni una mai complicată ca alta (frunze, flori, semne heraldice, etc.) și cu lemn acoperit în foiță de aur ori vopsit în bronz sau auriu?

Preferi mobilier clasic sau modern?

Ai putea opta pentru un stil high-tech calitativ, modern și foarte solicitat în showroom-ul nostru, apreciat îndeosebi pentru funcționalitatea sa. Tot de simplitate ține și stilul rustic, pe care îl poți integra, cu ajutorul mobilierului la comandă, chiar în apartamentul tău din oraș – în acest caz, proiectul se poate dovedi unul extrem de creativ și de-a dreptul fascinant, datorită pieselor de mobilier premium, realizate de cei mai buni meșteri italieni.

Te invităm în showroom-ul nostru cu mobilier italian la comandă, în Constanța! Te așteaptă calitatea italiană! Îți punem la dispoziție soluții complete pentru living-ul tău, dormitorul, bucătăria și zona de dining, pentru interioare estetice și funcționale, atât în varianta modernă, cât și clasică.

Indiferent de stilul adoptat, mobilierul italian original nu se demodează, devenind o operă de artă, și, totodată, un obiect perfect pentru utilizarea zilnică, menit să-ți facă viața mai frumoasă, mai ușoară și mai confortabilă. Descoperă mobila italiană de calitate premium, în finisaje și configurații diferite, și implicit, arta de a trăi cu stil!