Mobilier dormitor modern de lux Francesco Pasi Italia.Colectia de dormitoare realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor contemporan lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate.

Mobilier dormitor modern de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Francesco Pasi. Colectia de dormitoare moderne realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor contamporan de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode moderne de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate. Este acel dormitor modern de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor modern din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul contemporan de lux. O colectie de mobilier modern de lux cu finisaje deosebite. Dormitoarele din colectia moderna Ellipse sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate pe structura de lemn, sifoniere si dulapuri ample si elegante.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia