Dormitor Modern Mobila dormitor Cantori Pat dublu tapitat Mirage - Mobilier dormitor modern Cantori

Pat dublu tapitat Mirage - Mobilier dormitor modern Cantori

Pat dublu tapitat Mirage, dimensiuni 336 x 222 x 113 cm x 27 h. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Pat dublu tapitat Mirage, dimensiuni 336 x 222 x 113 cm x 27 h pentru saltea de 160/200 cm . Pret 8.300 euro tva inclus.

Pat dublu tapitat Mirage, dimensiuni 356 x 222 x 113 cm x 27 h pentru saltea de 180/200 cm . Pret 8.900 euro tva inclus.

Pat dublu tapitat Mirage, dimensiuni 376 x 222 x 113 cm 27 h- pentru saltea de 200/200cm. Pret euro 9.400 tva inclus.

Cadrul patului este realizat din furnir de plop si lemn din fag masiv. Acesta este capitonat cu spuma poliuretanica si material sintetic. Tapiteria patului poate fi personalizată cu tesatura, piele sau piele ecologica. Designul patului Mirage confera un caracter unic dormitorului. 

 Termen de livrare 45-60 zile.

Pat dormitoare moderne dublu tapitat Mirage by Cantori Italia, cu tablie si cadru tapitate. Sunt disponibile si alte optiuni de tapiterie. Pretul este informativ in configuratia de baza si poate suferi modificari. Reducerile sunt posibile tinand cont de valoarea comenzii.

Firma noastra ofera mobila pentru dormitor moderna produsa de brandul italian Cantori de peste 10 ani si garanteaza originalitatea si calitatea mobilierului la preturi recomandate de producatorul italian.

Pat modern dormitor tapitat mirage Italia - Mobila dormitor moderna Italia

Pat dormitoare moderne dublu tapitat Mirage by Cantori Italia, cu tablie si cadru tapitate. Sunt disponibile si alte optiuni de tapiterie. Pretul este informativ in configuratia de baza si poate suferi modificari. Reducerile sunt posibile tinand cont de valoarea comenzii. Cadrul patului este realizat din furnir de plop si lemn din fag masiv. Acesta este capitonat cu spuma poliuretanica si material sintetic. Tapiteria patului poate fi personalizată cu tesatura, piele sau piele ecologica. Designul patului Mirage confera un caracter unic dormitorului.

 Termen de livrare 45-50 zile.

CITESTE TOT