Mobila moderna dormitor Cantori - Mobilier italian de lux

Mobilier pentru dormitor modern din gama de lux producator Cantori Italia. Puteti achizitiona orice produse Cantori de pe pagina noastra web: mobilier pentru dormitoare, paturi tapitate de lux, mobilier de dresing, dulapuri, noptiere si comode, mobilier pentru camere de copii.

Mobila dormitor Cantori

In anul 1976, ca un adevarat antreprenor, Santa Cantori a inceput sa se implice in zona cameruneana bogata, in fabricarea de mobilier pentru dormitor si living de lux. Dupa cativa ani, potentialul de productie al companiei a crescut semnificativ, castigand o cota de piata mare in Italia si in lume.

Alege dormitoare de lux italiene

Frumusetea formelor si varietatea extraordinara a compozitiilor fabricii de mobila Cantori sunt fascinante la prima vedere. Intr-o gama larga de mobilier este prezentat in stiluri de la clasic la modern pentru dormitor, living si camera de zi. Multe finisaje si accesorii, baze ergonomice pentru paturi tapitate cu tablie din lemn natur de fag, noptiere si comode cu sertare, dulapuri pentru dresing si alte tipuri de mobilier pentru dormitor si sufragerie sunt selectate cu cele mai stricte criterii de calitate.

Producatorul italian de mobila Cantori a fost infiintat in anul 1976. Aceasta fabrica italiana a produs initial mobila si accesorii pentru dormitoare si a devenit faimoasa pentru tehnologia sa pentru fabricarea de mobilier metalic.

Astazi, produsele companiei sunt standardul stilului interior mediteranean. Poate fi recunoscut prin combinarea modernitatii si clasicilor, folosirea forjarii artei. Stilul mediteranean se caracterizeaza si printr-o anumita schema de culori - culori pastelate calde: bej, masline, crema. Mobilierul din fier forjat al producatorulu Cantori este o carte de vizita a companiei. Acestea sunt realizate din metal rafinat monolitic protejate de o acoperire unica.

Datorita utilizarii vopselelor speciale, lacurilor, foliei metalice, slefuirii, principalul dezavantaj al produselor forjate este eliminat - campul magnetic. Paleta de culori a mobilierului forjat si turnat include 15 nuante - aceasta este o paleta destul de bogata.

Puteti achizitiona orice produse Cantori de pe pagina noastra web: mobilier pentru dormitoare, paturi tapitate de lux, living si camere de zi, mobilier de dresing, dulapuri, canapele si fotolii, mobilier pentru camere de copii si asa mai departe. Gama include canapele, paturi, mese si scaune, sertare si dulapuri, grupuri de mobilier, precum si oglinzi, console, lampi de podea si multe alte accesorii. Mobilierul marcii este ecologic, durabil, rafinat, elegant si confortabil.

Mobila moderna dormitor Cantori - Mobilier italian de lux

Fabrica italiana de mobila Cantori este cunoscuta in randul cumparatorilor respectabili ca fiind un producator important de mobila, articole si accesorii forjate pentru intreaga casa. Site-ul nostru de mobila ofera o gama larga de colectii ale acestui brand: living, camere de zi, dormitoare, camere pentru copii, precum si obiecte individuale: mese si scaune, paturi, fotolii si canapele, oglinzi, dulapuri, sertare, bai si alte piese de mobilier de lux pentru orice interior clasic sau modern.

Fabrica isi desfasoara oficial lucrarile in stilul art deco, dar in lume designul mobilierului acestui brand se numeste mediteranean, ceea ce transmite intregul farmec al fabricii Cantori Italia. Productia de mobila de lux brand Cantori Italia Capodoperele mobilierului exclusiv sunt realizate din lemn de calitate de cei mai buni artizani profesionisti. O caracteristica unica a mobilierului Cantori este faptul ca in aproape fiecare produs exista un element din fier forjat.

Mobila italiana dormitoare de lux Cantori

Pentru producerea de produse forjate, fabrica utilizeaza o metoda de sudura de inalta tehnologie, care asigura integritatea pieselor. Elementele forjate sunt acoperite cu un strat unic cu mai multe straturi, care ofera o garantie a celei mai mari calitati si durabilitate a produsului. Elementele forjate sunt decorate cu acoperiri de lac, folie de metal, lustruiri, gama de culori a mobilierului forjat consta in 15 nuante diferite. Selectand materiale de prima clasa, Cantori Italia creeaza mobilier rezistent si de inalta calitate, cu un design exclusiv. Metalele folosite sunt fierul si alama, sticla, tesaturile de lux si pielea, lemnul exotic - toate aceste materiale recreeaza aspectul bogat al mobilierului, ceea ce este sinonim cu rezistenta, prietenia fata de mediu, confortul si eleganta.

Paturile italiene Cantori sunt nu numai frumoase si divine, dar sunt foarte ergonomice si functionale. Bazele sunt confectionate din fag masiv, saltelele ortopedice sunt din latex de inalta calitate. Este o combinatie incantatoare de metal forjat cu lemn si alte materiale pretioase care fac ca mobilierul italian Cantori sa fie cu adevarat original si unic. Absolut fiecare piesa de mobilier este un exemplu unic de maiestrie manuala si imaginatie uimitoare a designerilor.

In anul 2011, la expozitia anuala de mobila de la Milano, fabrica CANTORI a expus o colectie de mobilier complet uimitoare, care ulterior a devenit fundamentala intr-o noua directie in materie de mobilier pentru dormitoare de lux. Stilul pe care l-am mentionat mai sus este cel scandinav. Usor si solid, boem si restrans, mobilierul CANTORI din Italia impodobeste cele mai faimoase case din lume.

O mica istorie a fabricii de mobila Cantori Italia

Compania produce mobila de lux pentru dormitor din anul 1976, iar o fabrica se afla in provincia Marche, Italia. Se afla in imediata apropiere a statiunilor Adriatice care au modificat designul mobilierului mediteranean, care, ulterior, a devenit semnul distinctiv al marcii italiene.

Mobilier italian Elite CANTORI - o gama larga de modele, versatilitatea finisajelor, o varietate de solutii de design pentru dormitor. Acest mobilier este apreciat de persoanele care au un gust rafinat si un sentiment de stil dezvoltat.

Livram mobila italiana Cantori cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele si localitatile din Romania.

Click here website.