Dormitor Modern Dormitoare moderne Mobilier Dormitor Modern Noir Luxor

Mobilier Dormitor Modern Noir Luxor

Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Pat dormitor modern colectia Noir - 3.800 euro

Pat dormitor modern colectia Noir - 3.800 euro

Dormitor de lux colectia Viola 15.000 euro
Noptiera dormitor Luxor 1.400 euro
Pat dormitor colectia Noir 3.800 euro
Set dormitor modern Luxor 9.000 euro pat noptiere comoda
Pat dormitor colectia Luxor 3.400 euro
Pat dormitor modern colectia Noir 3.800 euro
Pat dormitor modern colectia Viola 5.300 euro
Sifonier dormitor colectia Luxor 6.300 euro
Sifonier dormitor modern colectia Noir 6.300 euro
Comoda dormitor colectia Luxor 2.700 euro
Comoda dormitor modern colectia Viola 4.500 euro
Comoda dormitor noir 3000 euro
Sifonier dormitor viola 9500 euro
Noptiera dormitor modern viola 2400 euro

Seturi dormitoare moderne

Exista multe elemente care pot sa fie parte din seturile de dormitoare moderne. In centrul oricarui dormitor sta patul, maiestuos, frumos, elegant si foarte comod. Apoi, se pot alatura alte piese de mobilier, precum noptierele, o comoda de make-up, banchete, sifonier sau alte elemente necesare constuirii imaginii dorite. O comoda pentru make-up este locul perfect de relaxare pentru orice doamna sau domnisoara, iar bancheta se poate pune in apropierea patului pentru a inlesni organizarea din dormitor.

Paturi dormitoare moderne

Tablia patului din dormitoarele moderne, are intotdeauna un aspect deosebit, impunandu-se prin imaginea construita, prin materiale si decor. Asadar, se pot alege tablii tapitate sau cu stil maiestuios. In linia contemporana, moderna, se construiesc adeseori tabliile foarte inalte, care cuprind vizual camera, sau tabliile cu forme geometrice si drapaje. Ele pot sa includa jocuri vizuale de umbre si lumini, de directii care cuprind privirea.

Mobila dormitor moderna Turcia

Finisajele pieselor de mobilier modern din Italia sunt speciale, avand forme geometrice combinate si materiale deosebite. Asadar, se pot gasi portiuni cu metal in finisaje sau jocuri de nuante, forme de diverse marimi si suprapuneri interesante, care atrag privirea. Asadar, stilul contemporan permite realizarea multiplelor proiecte de amenajari interioare cu seturi de mobilier sau cu piese adaptate imaginii construite.

Dormitoare moderne de lux pret

Liniile simple si atent gandite, vin in ajutorul celor care doresc sa aiba o locuinta eleganta si speciala. Patul deosebit poate sa fie un decor in sine, iar curgerea finisajelor si liniilor pieselor de mobilier modern, aduc fluiditate si confort. Mobilierul din dormitoarele moderne recomandat de designerii Nobili este oricand apreciat pentru eleganta lui si pentru modul in care poate sa fie adaptat caselor rafinate si frumoase. Modele dormitoare moderne

Pret: 3.800 - 9.100 EURO
CITESTE TOT