Dormitor Modern Dormitoare moderne Mobilier Dormitor Modern colectia Exence Cantori

Mobilier Dormitor Modern colectia Exence Cantori

9Noua colecție de mobilier modern Excense semnată „Epoque by Egon Furstenberg” se concentrează pe descoperirea unor meșteșuguri prețioase în finisaje, cu elemente din marmură, sticlă, metal, țesături și piele fină. Paletar divers de culori. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Pat cromo dormitor colectia exence 9000 euro noptiera cromo 3600 euro
Pat krypton dormitor modern colectia exence 7800 euro
Pat cobalto dormitor exence 5700 euro
Pat cromo dormitor colectia exence 10600 euro noptiera cromo 3600 euro
Pat nefrite dormitor colectia exence 8300 euro
Pat mochi dormitor colectia exence 10200 euro
Pat nife dormitor modern colectia excence 8000 euro
Pat nefrite dormitor colectia excence 9300 euro comoda nefrite 8400 euro noptiera nefrite 3200 euro
Comoda cinabro dormitor colectia exence 6800 euro
Comoda krypton dormitor colectia exence 6900 euro
Comoda nefrite colectia excence 8400 euro
Comoda mochi dormitor colectia exence 8000 euro
Comoda cromo dormitor colectia exence 8700 euro
Noptiera cinabro colectia excence 3300 euro
Noptiera krypton colectia exence 3000 euro
Noptiera mochi dormitor colectia exence 3500 euro
Noptiera nefrite colectia excence 3200 euro

Dormitoare moderne italiene

Exista multe elemente care pot sa fie parte din seturile de dormitoare moderne. In centrul oricarui dormitor sta patul, maiestuos, frumos, elegant si foarte comod. Apoi, se pot alatura alte piese de mobilier, precum noptierele, o comoda de make-up, banchete, sifonier sau alte elemente necesare constuirii imaginii dorite. O comoda pentru make-up este locul perfect de relaxare pentru orice doamna sau domnisoara, iar bancheta se poate pune in apropierea patului pentru a inlesni organizarea din dormitor.

Pat tapitat Cantori

Tablia patului din dormitoarele moderne, are intotdeauna un aspect deosebit, impunandu-se prin imaginea construita, prin materiale si decor. Asadar, se pot alege tablii tapitate sau cu stil maiestuios. In linia contemporana, moderna, se construiesc adeseori tabliile foarte inalte, care cuprind vizual camera, sau tabliile cu forme geometrice si drapaje. Ele pot sa includa jocuri vizuale de umbre si lumini, de directii care cuprind privirea.

Mobilier dormitor de lux

Finisajele pieselor de mobilier modern din Italia sunt speciale, avand forme geometrice combinate si materiale deosebite. Asadar, se pot gasi portiuni cu metal in finisaje sau jocuri de nuante, forme de diverse marimi si suprapuneri interesante, care atrag privirea. Asadar, stilul contemporan permite realizarea multiplelor proiecte de amenajari interioare cu seturi de mobilier sau cu piese adaptate imaginii construite.

Mobila dormitor import Italia

Liniile simple si atent gandite, vin in ajutorul celor care doresc sa aiba o locuinta eleganta si speciala. Patul deosebit poate sa fie un decor in sine, iar curgerea finisajelor si liniilor pieselor de mobilier modern, aduc fluiditate si confort. Mobilierul din dormitoarele moderne recomandat de designerii Nobili este oricand apreciat pentru eleganta lui si pentru modul in care poate sa fie adaptat caselor rafinate si frumoase.

Mobila design Italia

Pret: 5.500 - 9.800 EURO
CITESTE TOT