Dormitor Modern Dormitoare moderne Mobilier Dormitor Modern colectia Elipse Italia

Mobilier Dormitor Modern colectia Elipse Italia

Alege din gama de dormitoare moderne italiene colectia Elipse de la Francesco Pasi. Patul tapitat deosebit poate sa fie un decor in sine, iar linia pieselor moderne, aduc confort si relaxare. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Dormitor modern elipse
Pat dormitor 9060 modern 8900 euro noptiere 9071 2700 euro bancheta 9078 bicolor 2200 euro ellipse francesco pasi
Pat dormitor 9060 modern noptiere 9071 bancheta 9078 ellipse francesco pasi
Pat 9050 dormitor modern elipse 7200 euro
Pat 9050 dormitor modern elipse 7200 euro
Dressing modern francesco pasi
Pat dormitor 9050 modern bancheta 9078 ellipse francesco pasi
Comoda makeup 9075 modern ellipse francesco pasi

Modele dormitoare moderne

Exista multe elemente care pot sa fie parte din seturile de dormitoare moderne. In centrul oricarui dormitor sta patul, maiestuos, frumos, elegant si foarte comod. Apoi, se pot alatura alte piese de mobilier, precum noptierele, o comoda de make-up, banchete, sifonier sau alte elemente necesare constuirii imaginii dorite. O comoda pentru make-up este locul perfect de relaxare pentru orice doamna sau domnisoara, iar bancheta se poate pune in apropierea patului pentru a inlesni organizarea din dormitor.

Paturi dormitoare Italia

Tablia patului din dormitoarele moderne, are intotdeauna un aspect deosebit, impunandu-se prin imaginea construita, prin materiale si decor. Asadar, se pot alege tablii tapitate sau cu stil maiestuios. In linia contemporana, moderna, se construiesc adeseori tabliile foarte inalte, care cuprind vizual camera, sau tabliile cu forme geometrice si drapaje. Ele pot sa includa jocuri vizuale de umbre si lumini, de directii care cuprind privirea.

Finisaje mobila dormitor moderna

Finisajele pieselor de mobilier modern din Italia sunt speciale, avand forme geometrice combinate si materiale deosebite. Asadar, se pot gasi portiuni cu metal in finisaje sau jocuri de nuante, forme de diverse marimi si suprapuneri interesante, care atrag privirea. Asadar, stilul contemporan permite realizarea multiplelor proiecte de amenajari interioare cu seturi de mobilier sau cu piese adaptate imaginii construite.

Dormitoare moderne italiene

Liniile simple si atent gandite, vin in ajutorul celor care doresc sa aiba o locuinta eleganta si speciala. Patul deosebit poate sa fie un decor in sine, iar curgerea finisajelor si liniilor pieselor de mobilier modern, aduc fluiditate si confort. Mobilierul din dormitoarele moderne recomandat de designerii Nobili este oricand apreciat pentru eleganta lui si pentru modul in care poate sa fie adaptat caselor rafinate si frumoase.

Colectii dormitoare moderne

Pret: 5.500 - 9.900 EURO
CITESTE TOT