Dormitor Modern Dormitoare moderne Mobilier Dormitor Modern colectia Botega

Mobilier Dormitor Modern colectia Botega

Finisajele pieselor de mobilier modern Botega sunt speciale, avand forme geometrice combinate si materiale deosebite. Asadar, se vor regasi portiuni cu metal in finisaje sau jocuri de nuante, forme de diverse marimi si suprapuneri interesante, care atrag privirea. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Pat dormitor de lux botega silver 6200 euro
Pat dormitor de lux botega silver 6200 euro
Pat dormitor carina 5300 euro noptiera 1800 euro
Set dormitor de lux botega silver 13000 euro
Set dormitor modern carina 8900 euro
Sifonier dormitor botega gold 7000 euro
Sifonier dormitor botega silver 7000 euro
Sifonier dormitor carina 8000 euro
Dormitor modern viera cu aplice incluse si cu noptiere 6800 euro
Sifonier dormitor viera 4000 euro
Comoda makeup dormitor viera 1800 euro
Comoda dormitor botega silver 4300 euro
Comoda dormitor botega silver 4300 euro
Noptiera botega silver 2300 euro
Comoda dormitor carina 3800 euro
Sifonier dormitor botega silver 7000 euro
Pat dormitor modern carina 5300 euro
Noptiera dormitor viera 750 euro
Pat dormitor de lux botega gold 6200 euro

Modele dormitoare moderne

Exista multe elemente care pot sa fie parte din seturile de dormitoare moderne. In centrul oricarui dormitor sta patul, maiestuos, frumos, elegant si foarte comod. Apoi, se pot alatura alte piese de mobilier, precum noptierele, o comoda de make-up, banchete, sifonier sau alte elemente necesare constuirii imaginii dorite. O comoda pentru make-up este locul perfect de relaxare pentru orice doamna sau domnisoara, iar bancheta se poate pune in apropierea patului pentru a inlesni organizarea din dormitor.

Pat tapitat colectia Botega

Tablia patului din dormitoarele moderne, are intotdeauna un aspect deosebit, impunandu-se prin imaginea construita, prin materiale si decor. Asadar, se pot alege tablii tapitate sau cu stil maiestuios. In linia contemporana, moderna, se construiesc adeseori tabliile foarte inalte, care cuprind vizual camera, sau tabliile cu forme geometrice si drapaje. Ele pot sa includa jocuri vizuale de umbre si lumini, de directii care cuprind privirea.

Amenajare dormitor modern

Stilul contemporan permite realizarea multiplelor proiecte de amenajari interioare cu seturi de mobilier sau cu piese adaptate imaginii construite.

Dormitor stil contemporan

Liniile simple si atent gandite, vin in ajutorul celor care doresc sa aiba o locuinta eleganta si speciala. Patul deosebit poate sa fie un decor in sine, iar curgerea finisajelor si liniilor pieselor de mobilier modern, aduc fluiditate si confort. Mobilierul din dormitoarele moderne recomandat de designerii Nobili este oricand apreciat pentru eleganta lui si pentru modul in care poate sa fie adaptat caselor rafinate si frumoase.

Sifonier dormitor cu usi glisante

Pret: 3.800 - 8.900 EURO
CITESTE TOT