Mobilier dormitor modern Dall'agnese

Mobilierul italian modern Dall'Agnese poate fi descris in doua cuvinte stil si calitate. Brandul italian ofera o gama completa de mobilier pentru dormitoare moderne. Paturi tapitate, noptiere si comode, dulapuri de dresing elegante ale acestei fabrici sunt realizate intr-un stil modern de lux.

Mobila dormitor moderna
49 articole
1 2 3 4 5 6 7 >

Dormitoare moderne Dall Agnese Italia

Mobilier dormitor modern realizat de fabrica Dall Agnese Italia. Toate intrebarile pe care le puteti avea cu privire la achizitionarea mobilierului italian le puteti adresa consultantilor nostri telefonic sau completand un formularul Cere oferta de pret.

Pat dublu tapitat dormitor modern Dall Agnese

Dormitoarele moderne Dall Agnese se remarca prin gratia, frumusetea si unicitatea fiecarei piese de mobilier, un singur decor al intregii colectii, paturi, dulapuri si alte articole pot fi combinate. Mobilierul este usor de utilizat, tapiteria provine din microfibra delicata de inalta calitate.

Artizani profesionisti si designeri talentati colaboreaza activ in fiecare etapa de productie a acestui tip de mobilier.

Producator mobila dormitor modern Dall Agnese Italia

Fabrica italiana de mobila Dall'Agnese, in calitate de producator, joaca un rol important in istoria industriei de mobila din Italia: Producatorul de mobila Dall'Agnese si-a inceput activitatea in 1948. Spiritul antreprenoriatului a ramas intotdeauna astfel: de a crea un ciclu complet de productie de mobila fara a apela la alte companii, de a fi universal si de a se adapta la schimbari, urmeaza intotdeauna idei noi pentru a crea mobilier mai bun.

Preturi dormitoare moderne Italia

Mobilier italian Dall'Agnese - o gama completa de mobilier pentru living, sufragerie si dormitor cu o gama larga de accesorii pentru mobilier. Acest lucru este necesar pentru a asigura calitatea tuturor celor care iubesc mobilierul facut in Italia, pentru cei care cred in designul mobilierului italian. Dall'Agnese este producatorul ideal pentru fabricarea colectiilor complete de mobilier pentru living si dormitor.

Pat dormitor modern italian pret

Productia de mobilier se desfasoara pe o suprafata de 2.000 mp. Producatorul de mobilier italian Dall'Agnese cuprinde liniile de design de la clasic la modern cu mobilier de lux pentru living, dining, dormitor, cu accesorii concepute pentru a recrea intregul mediu casnic.

Magazin online dormitoare moderne Italia

In anul 1948, patru producatori de dulapuri au deschis un mic atelier de tamplarie in Italia. Unul dintre ei a fost domnul Luidgi Dall'Agnese, care a fost principalul organizator al acestei mici „intreprinderi”. Treptat, atelierul, datorita eforturilor si sarguintei Senor Luigi, s-a transformat intr-o adevarata fabrica de mobila, cunoscuta astazi sub numele de fabrica italiana Dall'Agnese.

Sifonier dormitor usi culisante Dall'Agnese Italia

O descoperire a pietei europene a avut loc in anul 1972 - atunci a fost livrat mobilierul Dall'Agnese in Germania, unde a fost vandut imediat. Si era ceva de admirat: calitatea si stilul lui Dall'Agnese merita cu adevarat cea mai mare lauda. Frumusetea clasica, intrupata intr-un copac natural de mesterii priceputi ai fabricii, i-a captivat pe germanii pretentiosi cu rafinamentul si splendoarea sa. Prelucrarea lemnului, uscarea lui, capacitatea de a prezenta lemnul in cea mai buna forma, sunt inca pastrate in secret de lucratorii fabricii de mobila pana in prezent. Lucrarile manuale ofera tuturor produselor stilul lor unic special.

Mobilier dormitor modern Italia pret

O combinatie de tehnologie traditionala, gust sofisticat, design deosebit si maiestrie este ceea ce face ca industria mobilierului Dall'Agnese sa fie cu adevarat unica. Salonul Tiffany din fabrica italiana Dall'Agnese este un set clasic din lemn natural, realizat cu o calitate impecabila si dotat cu functionalitati speciale. In aceastacolectie, o combinatie rara de frumusete si comoditate si-a gasit intruchiparea optima. Aspectul luxos al camerei de zi nu interfereaza cu fiecare dintre elementele sale pentru a suporta intreaga incarcare operationala. Eleganta acestui model de mobilier iti permite sa il folosesti pentru a crea un interior elegant.

Dormitorul cu visine din furnir Chopin poarta numele marelui compozitor

Nu este important daca ingeniosul Frederick a dormit intr-un astfel de pat sau creatorii proiectului au fost fantasmati despre relatia lor pasionala. Principalul lucru este ca aceasta colectie de mobilier clasic te cufunda in lumea trecutului si inspira o dispozitie romantica. Gama de lemn natural ofera caldura si confort, iar designul clasic creeaza o atmosfera de lux si confort.

Dulapul Dall Agnese Anta Sprint din Italia este un exemplu magnific laconic de minimalism, functional si restrans, respectabil. Finisajul moale de ton de cenusa nu diminueaza severitatea si monumentalitatea dulapului Anta Sprint.

Dormitoare albe moderne preturi de fabrica

Din anul 2012, compania noastra Nobili Design colaboreaza cu succes cu producatorul italian - fabrica Dall Agnese. Oferim clientilor nostri o gama larga de mobilier pentru living, dormitor de la producatorul italian Dall'Agnese. Livrarile directe se efectueaza la comanda in termen de 50-65 de zile de la data plasarii comenzii.

Mobila moderna Dall'Agnese Italia

Livram mobila italiana Dall'Agnese in toate orasele si localitatile din Romania.