Paturi Dormitor

Un pat clasic tapițat va sublinia predilecția pentru calitate și bun gust. Tapițeria unor astfel de paturi este una realizată doar din materiale calitative, alese strict după preferințele fiecărui client. Astfel, opțiunile sunt din ce în ce mai diverse: de la o tapițerie din stofă, catifea sau chiar una plușată, până la alegeri mai speciale precum pielea naturală sau ecologică. Gama din colectia italiana prezinta paturi tapitate stil clasic, comode, noptiere, sifoniere din lemn ideale pentru dormitoare clasice.

Paturi Dormitor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Pat Dormitor. Alege Pat Matrimonial. Dormitoare Moderne de Lux. Contemporan. Clasice. Paturi Duble Tapitate. Modele Italiene. Magazin Nobili Design

Paturi clasice tapițate

Un pat tapițat se aliniază trendului clasic de amenajari dormitoare, dar conferă și o atmosferă distinsă întregii locuințe. În acest sens, alegerea unei tapițerii clasice pentru pat va transforma orice dormitor într-unul plin de rafinament și de eleganță. Mobilierul de dormitor clasic italian cu paturile moi tapitate a devenit foarte popular in randul clientilor nostri.

Paturi italiene clasice

În ceea ce privește etalonul calității în materie de piese de mobilier, paturile italiene clasice sunt o investiție demnă de luat în considerare. Recunoașterea acestora la nivel internațional a fost posibilă datorită materialelor calitative utilizate în realizarea fiecărei piese de mobilier și a predilecției crescute pentru îmbinarea armonioasă a fiecărui detaliu de design.

Astfel, un pat clasic italian se bucură de o varietate de dimensiuni, fiind realizate modele atât pentru paturile duble standard, cât și pentru paturile matrimoniale king size sau paturile extra king size. O altă caracteristică definitorie a acestor paturi clasice este reprezentată de designul unic, realizat de meșteri profesioniști cu o tehnologie de ultimă generație ce creează piese de mobilier pentru dormitor extrem de calitative, durabile și rafinate.

Paturi import Italia

Totodată, paturile italiene oferă o gamă largă de personalizare. De la materialele de calitate, precum lemnul de nuc, lemnul de trandafir sau lemnul de fag, până la tapițerii elegante din stofă, catifea sau piele naturală, cu detalii unice și personalizate, marile colecții italiene de mobilă îți vor oferi un pat unic, rafinat și cu accente de lux. Astfel de colecții clasice de mobilier au fost realizate de producători celebri, recunoscuți pentru ideile clasice și rafinate pe care le-au dezvoltat în paturi atent lucrate și accesorizate, precum colecțiile clasice Avenanti, Cantori sau Francesco Passi. Toți acești designeri de mobilă se remarcă printr-o atenție deosebită acordată calității, designului și funcționalității.

Paturi clasice prețuri

În ceea ce privește prețul unui pat clasic, acesta poate varia extrem de mult în funcție de anumite aspecte. Însă, există două elemente extrem de importante care dictează prețul. În primul rând, un tarif este realizat în funcție de materia primă utilizată. Un pat realizat din materiale de calitate sau de lux, precum pielea naturală, plusuri, catifea sau stofa vor avea un preț mai crescut față de un pat cu tapițerie din material textil iuni, de exemplu.

Și în al doilea rând, experiența și profesionalismul producătorului de mobilă au un aport asupra prețului ofertat. Un pat realizat manual sau cu tehnologie de ultimă generație din lemn de nuc sau din lemn de trandafir va fi mai scump decât un pat realizat în serie din materiale comune. În orice caz, prețul unui astfel de pat reflectă întotdeauna calitatea, profesionalismul, experiența meșterilor artizani și preferințele clientului.

Modele paturi dormitoare clasice

Pe lângă materialele calitative utilizate, paturile clasice tapițate prezintă o varietate de culori și juxtapuneri contrastante care creează o atmosferă la superlativ, elegantă, confortabilă și funcțională. O altă caracteristică definitorie a paturilor tapițate este reprezentată de posibilitatea multiplă de personalizare. Pot fi combinate nuanțe, materiale și design-uri clasice astfel încât rezultatul este ilustrat de un pat personalizat, ce va oferi o notă personală și distinsă oricărei locuințe.

Proprietati paturi clasice din lemn

Pentru un aspect mult mai elegant și nobil, un pat clasic din lemn este o alegere oportună. Printre opțiunile puse la dispoziție pentru realizarea unui pat clasic se regăsesc esențe nobile de lemn, precum lemnul de trandafir, lemnul de fag sau lemnul de nuc. În același timp, finisajele executate de meșterii profesioniști pe acest tip de materiale, vor fi foarte amănunțite, unice și extrem de bine lucrate.

O accesorizare a unui pat din lemn cu o tăblie tapițată din stofă, piele sau tapițerie din catifea plușată, fie în culori calde de alb sau crem sau din lemn natur va crea un impact vizual armonios, într-un echilibru distinct al confortului și eleganței.

Paturi clasice dormitoare de lux

Pentru un plus de extravaganță și de lux, sunt demne de luat în considerare paturile realizate de brandurile italiene de mobilă de lux. De cele mai multe ori, paturile clasice italiene din lemn sunt oferite și livrate la prețuri de producător. Totodată, aceste paturi italiene dispun de dimensiuni variate; de la paturi duble pe dimensiuni de 160 x 210 cm., paturi matrimoniale dimensiuni de 180 x 210 cm., până la paturi king size de 200 x 220 cm. și, inclusiv, dimensiuni personalizate.

Paturi duble clasice

Pentru un plus de confort și un somn odihnitor, un pat dublu clasic este o alegere demnă de luat în considerare. Un pat dublu standard are dimensiunile de 160 x 210 cm. și este alegerea ideală pentru un dormitor matrimonial. Totodată, aceste paturi pot fi personalizate în funcție de preferințe. Un plus de lux este adăugat prin alegerea unei tăblii tapițate din piele, extravaganța fiind oferită de contrastul și calitatea materialelor, iar durabilitatea și funcționalitatea regăsindu-se, atât în materiile prime utilizate, cât și în modul de realizare și de finisare al ramei patului.

În același timp, se poate observa o predilecție deosebită a stilului clasic pentru elementele decorative foarte detaliate și extravagante, întâlnite de obicei în designul tăbliilor de pat. O astfel de alegere pentru un pat dublu, împreună cu o tapițerie plușată, potențează luxul și unicitatea întregului dormitor.

Paturi matrimoniale clasice

Pentru un confort la superlativ dimensiunea patului va face diferența. Paturile matrimoniale king size cu dimensiuni de 180 x 210 cm. și paturile extra king size cu dimensiuni de 200 x 220 cm se pretează interioarelor spațioase precum case sau vile și persoanelor care își doresc să aibă parte de odihnă, dar și de o amenajare de lux.

Paturile matrimoniale clasice pot fi tapițate cu materiale de calitate, în funcție de preferințele clientului, cu o tăblie înaltă, care să acopere întregul perete sau cu una de dimensiuni medii sau mici, ce potențează elementele definitorii ale unui design clasic.

Totodată, se poate observa predilecția pentru aceleași esențe lemnoase, lemn de trandafir, lemn de nuc sau lemn de fag ce oferă accente rustice și elegante. În aceeași notă rafinată, paturile matrimoniale devin elementul principal al unei interior de lux.

Designul unic si selectia diversa de tesaturi textile si piele naturala intr-o varietate de stiluri, paturile tapitate clasice atrag cunoscatorii unui somn relaxant si confortabil. Principalul avantaj al paturilor clasice este capacitatea de a aduce caldura, confort in orice interior, de a-l transforma complet.

Paturile tapitate pot fi echipate cu un mecanism de ridicare, ceea ce face posibila utilizarea unei cutii de lenjerie foarte incapatoare. Forma simplificata, absenta colturilor ascutite, cu texturi moi la atingere, practic, o varietate de modele si culori face din colectia de paturi italiene alegerea ideala pentru orice dormitor de lux.

Tipuri de paturi clasice

În ceea ce privește gama de paturi clasice pentru mobilarea interiorului, aceasta este una extrem de variată. Există paturi clasice cu o tablie înaltă sau tăblie medie, și paturi cu tăblie tapițată sau tăblie din lemn de trandafir lăcuit care să accentueze luxul întregii încăperi. În aceeași notă de eleganță, se poate opta pentru paturi clasice tapițate dîn materiale prețioase precum stofa, pielea naturală sau catifeaua, într-o varietate de nuanțe și contraste cromatice.

De ce sa alegi paturile italiene clasice?

Pentru un plus de rafinament, se poate observa o predilecție a iubitorilor de clasic, pentru rame de pat din esențe de lemn nobil, precum lemnul de trandafir sau lemnul de nuc, ce potențează eleganța și luxul. Pe lângă caracteristicile personalizabile ce țin de design, paturile clasice se bucură și de o gamă vastă de dimensiuni. Designul clasic este regăsit atât în paturile duble, paturile matrimoniale, cât și în paturile king size sau paturile extra king size, cele din urmă fiind preferate pentru acest stil.

Paturi clasice albe

Un element definitoriu și decisiv în crearea unei atmosfere rafinate și de lux este reprezentat de materialele și cromatica alese pentru designul patului. Un pat clasic alb va aduce cu siguranță o notă distinsă de eleganță atemporală în întreaga încăpere creând astfel un spațiu luminos și primitor.

O altă calitate remarcabilă a unei astfel de alegeri este reprezentată de predispoziția pentru un ambient pur și stilat, ce devine reprezentativ pentru trendul clasic. Un pat clasic alb tapițat va îmbina armonios atât rafinamentul cât și confortul, într-o combinație delicată și pură de materiale prețioase și geometrii atrăgătoare.

Totodată, cromatica deschisă și clară se pretează oricărui tip de pat, de la paturi duble la paturi extra king size, augmentând spațiul și oferind luminozitate întregii camere.

Un astfel de pat clasic alb este potrivit atât pentru dormitoarele mici, cât și pentru dormitoarele matrimoniale mari, de lux. În plus, albul este o nuanță specifică stilului clasic, ce se remarcă prin puritate, eleganță și rafinament, caracterisitici implementate cu măiestrie de către maeștrii cu experiență în realizarea unui pat clasic de calitate.

Magazin Online Paturi Italiene