Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Mobilier dormitor stil clasic de lux Meteora Italia.dormitor ares.pat dormitor ares 5750.Pat tapitat de lux Ares cod_5750. Dimensiuni: L 233 l 172 H 122 CM. Pret 3.200 Euro TVA inclus.
noptiera cu trei sertare ares 6076.Noptiera cu 3 sertare Ares cod_6076. Dimensiuni: L 52 l 52 H 51 CM. Pret 1.625 Euro TVA inclus taburet tapitat ares 122.Taburet tapitat Ares cod_122. Dimensiuni: Diametru 50 H 43 CM. Pret 562 Euro TVA inclus lampadar ares 6012.Lampadar Ares cod_6012. Dimensiuni: Diametru 50 H 205 CM. Pret 1.100 Euro TVA inclus.

Termen de livrare 45-65 zile.

Combinatia de materiale folosite pentru producerea acestei colectii este atent aleasa astfel ca lemnul natural folosit pentru productia paturilor tapitate in combinatie cu tesaturile fine confera o fiabilitate maxima si confort unui dormitor clasic de lux.

Eleganta si rafinamentul pe care le pot transmite o comoda de dormitor sau o noptiera de dormitor din colectia Meteora este data de finisajele si materialele combinate, structuri de lemn cu sertare din MDF, pictura manuala aplicata pe sertare sau broderia de sculpturi executate manual confera valoare si unicitate fiecarei piese de mobilier de dormitor.

Mobilierul clasic de dormitor in stil european permite dezvoltarea unor proiecte rezidentiale exclusive, gama larga de paturi de dimensiuni mari si stiluri de paturi tapitate satisfac o gama larga de clienti care doresc paturi elegante de ultima generatie.

Mobilier dormitor clasic de lux Ares

Mai multe colectii cu mobilier dormitor clasic Meteora: Mobila Meteora | Mobilier dormitor clasic de lux Airone

Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Meteora.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia