Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Mobilier dormitor stil clasic de lux Meteora Italia.Gisel Argintiu. pat dormitor de lux gisel 6023.Pat dormitor de lux Gisel cod_6023. Dimensiuni: L 208 l 198 H 154 CM. Pret 3.560 Euro TVA inclus. comoda cu trei sertare Gisel argintiu 6035.Comoda cu 3 sertare Gisel cod_6035. Dimensiuni: L 128 l 53 H 93 CM. Pret 3.250 Euro TVA inclus 
fotoliu tapitat gisel 405.Fotoliu tapitat Gisel cod_405. Dimensiuni: L 73 l 63 H98 CM. Pret 1.500 Euro tva incluslampadar gisel 6011.Lampadar Gisel cod_6011. Dimensiuni: Diametru 30 H 160 CM. Pret 925 Euro tva inclus

Termen de livrare 45-65 zile.

Combinatia de materiale folosite pentru producerea acestei colectii este atent aleasa astfel ca lemnul natural folosit pentru productia paturilor tapitate in combinatie cu tesaturile fine confera o fiabilitate maxima si confort unui dormitor clasic de lux.

Eleganta si rafinamentul pe care le pot transmite o comoda de dormitor sau o noptiera de dormitor din colectia Meteora este data de finisajele si materialele combinate, structuri de lemn cu sertare din MDF, pictura manuala aplicata pe sertare sau broderia de sculpturi executate manual confera valoare si unicitate fiecarei piese de mobilier de dormitor.

Mobilierul clasic de dormitor in stil european permite dezvoltarea unor proiecte rezidentiale exclusive, gama larga de paturi de dimensiuni mari si stiluri de paturi tapitate satisfac o gama larga de clienti care doresc paturi elegante de ultima generatie.

Mobilier dormitor clasic argintiu Gisel

Mai multe colectii cu mobilier dormitor clasic Meteora: Mobila Meteora | Mobilier dormitor clasic de lux Gio

 
Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Meteora.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia