Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Mobilier dormitor stil clasic de lux Meteora Italia. Mobilier dormitor stil clasic de lux colectia Gio producator Meteora Italia. Gama larga de paturi, noptiere si comode satisfac clientii care doresc mobilier de ultima generatie. dormitor gio.pat dormitor de lux gio 6031.Pat tapitat de lux Gio cod_6031. Dimensiuni: L 205 l 191 H 127 CM. Pret 3.860 Euro TVA inclus. 
comoda trei sertare gio 6035 1.Comoda dormitor cu 3 sertare Gea cod_6035 1. Dimensiuni: L 128 l 53 H 93 CM. Pret 3.250 Euro TVA inclus scaun gio 469.Scaun tapitat Zara cod_469. Dimensiuni: L 68 l 67 H 89 CM. Pret 1.375 Euro TVA inclus
oglinda gio 6021.Oglinda Glamour cod_6021. Dimensiuni: L 85 H 77 CM. Pret 950 Euro tva inclus.

Termen de livrare 45-65 zile.

Combinatia de materiale folosite pentru producerea acestei colectii este atent aleasa astfel ca lemnul natural folosit pentru productia paturilor tapitate in combinatie cu tesaturile fine confera o fiabilitate maxima si confort unui dormitor clasic de lux.

Eleganta si rafinamentul pe care le pot transmite o comoda de dormitor sau o noptiera de dormitor din colectia Meteora este data de finisajele si materialele combinate, structuri de lemn cu sertare din MDF, pictura manuala aplicata pe sertare sau broderia de sculpturi executate manual confera valoare si unicitate fiecarei piese de mobilier de dormitor.

Mobilierul clasic de dormitor in stil european permite dezvoltarea unor proiecte rezidentiale exclusive, gama larga de paturi de dimensiuni mari si stiluri de paturi tapitate satisfac o gama larga de clienti care doresc paturi elegante de ultima generatie.

Mobilier dormitor clasic de lux Gio

Mai multe colectii cu mobilier dormitor clasic Meteora: Mobila Meteora | Mobilier dormitor stil eclectic Glamour

 
Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Meteora.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia