Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sifonier dormitor clasic realizat din lemn colectia New Deco cu finisaje de lux. Sifoniere si dulapuri haine dormitoare clasice Italia.Vezi mai jos conditii discount -15%.
sifonier dressing usi glisante newdeco 6098 francesco pasi | Mobila dormitor clasic Oradea.Sifonier dressing dormitor cu usi glisante newdeco Cod_6098. Dimensiuni: H 235 L 230 P 68 CM. Pret - 7.100 euro tva inclus.sifonier dressing dormitor usi glisante newdeco 6205 | Dulapuri dormitoare clasice pret.Sifonier dressing dormitor usi glisante newdeco Cod_6205. Dimensiuni: Dimensiuni: H 235 L 230 P 68 CM. Pret 5.650 euro tva inclus.sifonier lemn dressing newdeco 6121 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Bistrita.Sifonier din lemn dressing newdeco cod_6121. Dimensiuni: H 220 L 152 P 60 CM. Pret 4.200 euro tva inclus.

Pentru a obtine -15 % discount din pretul afisat comanda minima este de 3 piese de mobilier din colectie.

Termen de livrare 45-60 zile.

Sifoniere si dulapuri pentru haine realizate din lemn natur producator Francesco Pasi Italia. Dormitoarele din colectia New Deco propun paturi tapitate dar si paturi din lemn cu tablie traforata, elegante si confortabile. Comodele cu sertare, foarte utile in dormitor, dar si noptierele au acelasi detaliu sculptat pe sertare ceea ce le face sa fie un set complet de mobilier de dormitor.

Sifonier dormitor din lemn stil clasic New Deco

 Mai multe colectii de mobilier dormitor clasic Francesco Pasi: Mobilier dormitor clasic New Deco | Mobilier Francesco Pasi | Mobilier dormitor clasic de lux Opera | Mobilier dormitor clasic din lemn Harmony | Paturi tapitate dormitoare clasice Granguardia News | Mobilier dormitor clasic Granguardia News | Comoda dormitor clasica Gran Guardia | Pat dormitor clasic din lemn Granguardia

Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Francesco Pasi. Colectia de dormitoare realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode clasice de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate. Este acel dormitor clasic de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor clasic din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul clasic de lux. O colectie de mobilier de lux cu finisaje deosebite, detalii elegante, obiecte de artizanat valoroase, cu sculpturi ce reprezinta particularitățile care caracterizează fiecare creație a acestei colectii, facand-o unica si speciala. Dormitoarele din colectia Gran Guardia, Opera, Harmony sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate si sculptate, sifoniere ample si elegante.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia