Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Modele paturi tapitate pentru dormitoare clasice de lux Gran Guardia News producator Francesco Pasi Italia. Vezi mai jos conditii discount-15% din pretul afisat.pat tapitat granguardianews 2134 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Constanta.Pat dormitor tapitat din lemn Gran Guardia News cod_2134. Dimensiuni: H 148 L 152 P 215 CM. Pret 4.400 euro tva inclus.pat dormitor tapitat granguardia news 2134 | Mobilier dormitor clasic Bucuresti.pat din lemn tapitat granguardia news 2134 FP | Mobilier dormitor clasic Calarasi.
pat tapitat granguardia news 2135 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Prahova.Pat dormitor tapitat din lemn Gran Guardia News cod_2135. Dimensiuni: H 148 L 152 P 215 CM. Pret 3.500 euro tva inclus.pat tapitat din lemn granguardia news 2135 | Mobilier dormitor clasic Ramnicu Valcea.pat tapitat din lemn granguardia news 2135 | Mobbilier dormitor clasic Slatina.Pat dormitor tapitat din lemn Gran Guardia News cod_2135. Dimensiuni: H 148 L 152 P 215 CM. Pret 3.500 euro tva inclus.pat tapitat din lemn dormitor granguardia news 2136 | Mobilier dormitor clasic in Timisoara.Pat dormitor tapitat din lemn Gran Guardia News cod_2136. Dimensiuni: H 148 L 152 P 215 CM. Pret 4.600 euro tva inclus.pat dormitor tapitat granguardianews 2136 francesco pasi | Mobila clasica dormitor in Cluj.noptiera dormitor din lemn sculptata 2138 | Mobila dormitor clasica Oradea.noptiera dormitor clasica din lemn 2138 francesco pasi | Mobila dormitor clasica Arad.Noptiera dormitor clasica din lemn cu sculptura Cod_2138 Gran Guardia News. Dimensiuni: H 68 L 62 P 41 CM. Pret 1.700 euro tva inclus.comoda dormitor clasic din lemn cu sculptata granguardia 2137 | Mobila dormitor clasica Brasov.Comoda dormitor alba clasic din lemn sculptata Gran Guardia Cod_2137. Dimensiuni: H 92 L 123 P 60 CM. Pret 3.400 euro tva inclus.comoda dormitor 3 sertare din lemn sculptata granguardia 2137 | Comoda dormitor clasic Constanta.

Comoda dormitor caffe latte stil clasic din lemn sculptata Gran Guardia News Cod_2137. Dimensiuni: H 92 L 123 P 60 CM. Pret 3.400 euro tva inclus.

Pentru a obtine -15% discount din pretul afisat comanda minima este de 3 piese de mobilier din colectie.

O colectie de mobilier de lux cu finisaje deosebite, detalii elegante, obiecte de artizanat valoroase, cu sculpturi ce reprezinta particularitățile care caracterizează fiecare creație a acestei colectii, facand-o unica si speciala. Dormitoarele din colectia Gran Guardia News sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate si sculptate, sifoniere ample si elegante.

Paturi tapitate dormitoare clasice Granguardia News

Mai multe modele cu mobilier dormitor clasic Francesco Pasi Italia: Mobilier Francesco Pasi | Mobilier dormitor clasic Granguardia | Mobilier dormitor clasic Granguardia News

Colectia de dormitoare clasice Grn Guardia News raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode clasice de lux. Este acel dormitor clasic de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor clasic din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul clasic de lux.

Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Francesco Pasi. Colectia de dormitoare realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode clasice de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate. Este acel dormitor clasic de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor clasic din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul clasic de lux. O colectie de mobilier de lux cu finisaje deosebite, detalii elegante, obiecte de artizanat valoroase, cu sculpturi ce reprezinta particularitățile care caracterizează fiecare creație a acestei colectii, facand-o unica si speciala. Dormitoarele din colectia Gran Guardia, Opera, Harmony sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate si sculptate, sifoniere ample si elegante.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia