Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Comoda alba cu 3 sertare dormitor clasic colectia de lux Gran Guardia cod_2050. Dimensiuni: H 108 L 140 P 60 CM. Pret 4.200 euro tva inclus.
comoda dormitor clasic 3 sertare granguardia 2050 | Mobilier dormitor clasic Suceava.comoda cu 3 sertare granguardia 2050 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Constanta.Comoda dormitor cu 3 sertare granguardia cod_2050. Dimensiuni: H 108 L 140 P 60 CM. Pret 4.200 euro tva inclus.comoda makeup granguardia 2063_2064 francesco pasi | Mobila dormitor clasic Buzau.Comoda makeup granguardia cod_2063-2064. Dimensiuni: H 84 L 130 P 42 CM. Pret 5.800 euro tva inclus.

sifonier dormitor clasic din lemn granguardia 2067  | Mobilier dormitor clasic Resita.sifonier dormitor clasic usi glisante dressing granguardia 2065 | Mobilier dormitor clasic Bucuresti.sifonier usi glisante dressing granguardia 2065 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Sighisoara.Sifonier cu 2 usi din lemn glisante dormitor granguardia cod_2065. Dimensiuni: H 250 L 244 P 67 CM. Pret 9.400 euro tva inclus.sifonier dressing granguardia 2067 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Tg. Jiu.Sifonier cu 2 usi din lemn dormitor granguardia cod_2067. Dimensiuni: H 232 L 165 P 67 CM. Pret 6.000 euro tva inclus.

Pentru a beneficia de -15% discount din pretul afisat comanda minima este de 3 piese de mobilier din colectie.

Vizalizati si colectia  Sifonier dormitor clasic in 2 usi din lemn Gran Guardia

Mobila pentru dormitor Francesco Pasi este eleganta si practica. Producatorul italian ofera aproape intreaga gama de produse: de la dormitoare de lux, paturi tapitate, sufragerii si fotolii pana la dulapuri si comode de living, accesorii si lampi. Puteti achizitiona orice model de mobilier pentru dormitor marca Francesco Pasi prin intermediul Nobili Design. Puteti vizualiza catalogul de modele aflate in stoc si puteti solicita pretul unui anumit tip de mobilier individual. Vom livra comanda dumneavoastra gratuit in Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Timisoara si in alte orase din Romania.

 Comoda dormitor clasica Gran Guardia  Mai multe colectii cu dormitoare clasice Francesco Pasi: Mobilier Francesco Pasi | Pat dormitor clasic din lemn Granguardia | Mobilier dormitor clasic Granguardia

Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Francesco Pasi. Colectia de dormitoare realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode clasice de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate. Este acel dormitor clasic de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor clasic din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul clasic de lux. O colectie de mobilier de lux cu finisaje deosebite, detalii elegante, obiecte de artizanat valoroase, cu sculpturi ce reprezinta particularitățile care caracterizează fiecare creație a acestei colectii, facand-o unica si speciala. Dormitoarele din colectia Gran Guardia, Opera, Harmony sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate si sculptate, sifoniere ample si elegante.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia