Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sifonier in 2 usi din lemn dormitor stil clasic Gran Guardia cod_2067. Dimensiuni: H 232 L 165 P 67 CM. Pret la cerere.

sifonier dormitor clasic din lemn granguardia 2067  | Mobilier dormitor clasic Deva.sifonier dormitor clasic usi glisante dressing granguardia 2065 | Mobilier dormitor clasic Focsani.sifonier usi glisante dressing granguardia 2065 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Turnu Severin.Sifonier cu 2 usi din lemn glisante dormitor granguardia cod_2065. Dimensiuni: H 250 L 244 P 67 CM. Pret la cerere.sifonier dressing granguardia 2067 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Arad.Sifonier cu 2 usi din lemn dormitor granguardia cod_2067. Dimensiuni: H 232 L 165 P 67 CM. Pret la cerere.comoda dormitor clasic 3 sertare granguardia 2050 | Mobilier dormitor clasic Italia pret.comoda cu 3 sertare granguardia 2050 francesco pasi | Mobilier dormitor clasic Bacau.Comoda dormitor cu 3 sertare granguardia cod_2050. Dimensiuni: H 108 L 140 P 60 CM. Pret la cerere.comoda makeup granguardia 2063_2064 francesco pasi | Mobila dormitor clasic Satu Mare.Comoda makeup granguardia cod_2023. Dimensiuni: H 84 L 130 P 42 CM. Pret la cerere.pat dormitor clasic din lemn tapitat granguardia 2054 | Mobilier dormitor clasic Tg Mures.

Vizualizati si colectia: Pat dormitor clasic din lemn Granguardia 

Pat dormitor din lemn tapitat colectia Granguardia_2059 francesco pasi. Dimensiuni: H 147 L 175 P 215 CM. pat dormitor clasic din lemn lemn tapitat granguardia 2053 | Mobilier dormitor clasic Constanta.Pat dormitor clasic din lemn tapitat, cod_2053. Dimensiuni: 180 x 200 CM. Pret la cerere.

Mobila pentru dormitor Francesco Pasi este eleganta si practica. Producatorul italian ofera aproape intreaga gama de produse: de la dormitoare de lux, paturi tapitate, sufragerii si fotolii pana la dulapuri si comode de living, accesorii si lampi. Puteti achizitiona orice model de mobilier pentru dormitor marca Francesco Pasi prin intermediul Nobili Design. Puteti vizualiza catalogul de modele aflate in stoc si puteti solicita pretul unui anumit tip de mobilier individual. Vom livra comanda dumneavoastra gratuit in Baia Mare, Oradea, Craiova, Constanta, Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Timisoara si in alte orase din Romania.

Sifonier dormitor clasic in 2 usi din lemn Gran Guardia  Mai multe colectii cu dormitoare clasice Francesco Pasi: Mobilier Francesco Pasi | Mobilier dormitor clasic Granguardia

Mobilier dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de producatorul italian Francesco Pasi. Colectia de dormitoare realizate de producatorul Francesco Pasi Italia raspunde exigentelor celui mai sofisticat client care isi doreste un dormitor clasic de lux, cu paturi din lemn tapitate, cu noptiere si comode clasice de lux, sifoniere si dulapuri pentru dresing de cea mai buna calitate. Este acel dormitor clasic de lux care iti ofera confort, rafinament si eleganta. Fiecare piesa de mobilier de dormitor clasic din aceasta colectie este creat cu maestrie si atentie la fiecare detaliu pentru a exprima stilul clasic de lux. O colectie de mobilier de lux cu finisaje deosebite, detalii elegante, obiecte de artizanat valoroase, cu sculpturi ce reprezinta particularitățile care caracterizează fiecare creație a acestei colectii, facand-o unica si speciala. Dormitoarele din colectia Gran Guardia, Opera, Harmony sunt concepute pentru a face o casă prețioasa și eleganta, transformand-o in cea mai confortabila si primitoare zona de odihna, cu paturi tapitate si sculptate, sifoniere ample si elegante.

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia