Dormitor Clasic Dormitoare Clasice Mobila Dormitor clasic stil Baroc Vimercati Italia

Mobila Dormitor clasic stil Baroc Vimercati Italia

Descopera dormitoarele clasice din lemn de la brandul Vimercati Italia. O colecție de mobilier clasic pentru noapte îmbogățită de noptiere baroce cu finisaje de lux realizate cu rafinament de cei mai buni mesteri italieni. Preturile pentru aceste modele sunt disponibile la cerere.

Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 02
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 01
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 04
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 07
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 11
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 12
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 08
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 10
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 05
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 06
Mobila Dormitor Clasic Baroc Vimercati 09

Arta dormitorului baroc. 2012 în stil baroc roman al secolului al XVII-lea: o colecție de mobilier clasic pentru noapte îmbogățită de noptiere baroce cu finisaje de lux și rafinate. Patul, noptierele și măsuța de toaletă prezintă sculpturi bogate cu motive florale realizate manual de meșteri italieni.

Topul din abanos și citronnier incrustat cu inserții din sidef este, de asemenea, de un rafinament deosebit. Pentru a caracteriza această colecție de mobilier clasic pentru dormitor este bogăția sculpturilor, cu sulurile bogate care susțin mobilierul în sine devenind protagoniștii compoziției.

Noptierele sunt astfel aproape suspendate pe frunze mari de aur, ecou și în compoziția toaletei, cu forme moi și învelitoare, tot în stilul baroc roman din secolul al XVII-lea. Colecția de arta a dormitorului baroc. 2012 patul luxos sculptat și aurit, în stil Louis XV, baldachinul de perete și banca capitonată curbată, de asemenea, cu detalii sculptate și aurite.

Rețineți oglinda mare sculptată pentru a completa masa de toaletă, abajururile baroce sculptate, oglinda de masă și fotoliul tapițat al dormitorului. O compoziție clasică care, în cea mai bună tradiție a dormitoarelor baroce, conferă mediului un aspect luxos și în același timp primitor, încălzit de tonurile naturale ale lemnului și făcut resplendent de strălucirea aurului.

CITESTE TOT