Mobila dormitor moderna Dall'agnese - Dormitoare moderne italiene

Nobili Design a vazut in acest producator sansa de a-si completa amenajarile interioare cu mobilier pentru dormitor modern care sa aduca satisfactie clientilor sai din toate punctele de vedere. Echipa de designeri de la Nobili Design a vazut mobilierul de dormitor Dall’Agnese ca fiind picatura de perfectiune, eleganta si rafinamentul de care clientii sai au nevoie atunci cand ajung la etapa amenajarii dormitorului cu mobilier.
Dormitoare moderne DallAgnese

Producatorul Italian Dall’Agnese are o istorie importantă în sectorul mobilierului: din 1948 fabrica joacă un rol activ pe piață prin introducerea de noi produse de înaltă calitate, în conformitate cu tendințele vremii. Obiectivul de business a rămas neschimbat de-a lungul anilor: crearea de mobilier complet, fără a apela la fabricile exterioare, participarea la fiecare etapă a procesului de fabricație, de la materii prime la produse finite, fiind versatilă și luând modificările stilurilor ca stimulente pentru îmbunătățire.

Nobili Design a vazut in acest producator sansa de a-si completa amenajarile interioare cu mobilier pentru dormitor modern care sa aduca satisfactie clientilor sai din toate punctele de vedere. În acești ani, producția companiei s-a remarcat prin calitate, design și coerență. Dall’Agnese s-a adaptat întotdeauna la diferitele nevoi ale locuintei, conformandu-se celor mai noi trenduri și evoluției constante a stilurilor de mobilier, protejând în același timp eticheta „Made in Italy” și satisfăcând nevoile clienților.

Echipa de designeri talentati de la Nobili a vazut mobilierul de dormitor Dall’Agnese ca fiind picatura de perfectiune, eleganta si rafinament de care clientii sai are nevoie atunci cand ajung la etapa amenajarii dormitorului modern cu mobilier.

Paturile Dall’Agnese au cadre confectionate din lemn natural de stejar, disponibil în toate finisajele mate sau lăcuite si în toată gama de culori Dall’Agnese. Captusirea este facuta din materiale textile, piele ecologica, piele sau nabuk, așa cum se observa si în imagini. Alternand lemnul și țesăturile, se defineșc piesele de mobilier pentru dormitor pline de character si unicitate. Aspectul natural ușor neterminat al lemnului de stejar pictat alternează cu eleganța țesăturii.

Obiectele matlasate sunt deseori decorate cu swarovski sau cu butoane. In general, mobilierul este de proporții mari, capabil să te facă să trăiești emoții puternice atunci cand, la prima vedere, totul pare scos dintr-un tablou atent pictat. Formele neobișnuite reprezintă semnul distinctiv al mobilierului modern pentru dormitor, iar echipa Nobili alege mereu sa lucreze cu producatori unici pe piata producerii de mobilier.

Mobila dormitor moderna