Mobila clasica dormitoare - Mobilier clasic italian

Dormitoare

Dormitoarele in stil clasic italian au urmatoarele caracteristici

Materiale naturale utilizate pentru confectionarea mobilierului de dormitor. Diversitate de stil si decor sculptat si aurit la comanda pe diverse modele. Culori diverse ( alb, ivoire, maro, antichizat, mahon, bej, crem, negru).

Paturi tapitate dormitoare italiene

Patul, ca element principal al mobilierului clasic pentru dormitor, dispune de un pat dublu cu tablie inalta, adesea decorata cu materiale textile si cusatura de cea mai buna calitate. Noptiere cu sertare, dressing si comode de lux, oglinzi cu rama din lemn ce completeaza interiorul dormitorului.

Mobila dormitor clasic din lemn natur

Mobilierul este realizat din cele mai renumite fabrici din Italia - Meteora, Cantori, Francesco Pasi, Avenanti, Dall agnese si altele. Pentru producerea sa, se folosesc diverse tipuri de lemn, cele mai bune fitinguri si materiale textile pentru tapiterie.

Modele dormitoare clasice italiene

Din colectia de dormitoare clasice italiene prezentate in colectia noastra de mobilier puteti achizitiona un dormitor sau puteti cumpara piese de mobilier individuale. Consultantii nostri specializati in design si amenajari interioare cu mobilier italian va vor prezenta caracteristicile colectiilor, pretul si metoda de livrare.

Consultanta amenajari interioare dormitoare cu mobila italiana