Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Mobilier dining stil clasic de lux Meteora Italia.masa mose 434. Masa stil clasic Mose cod_434. Dimensiuni: L 170 l 90 H 80 CM. Pret 4.100 euro TVA inclus. (discount -15% din pretul afisat).

Se ofera discount -15% din valoarea totala pentru o comanda ce cuprinde compozitia completa (masa, scaune, vitrina, bufet).

Termen de livrare 45-65 zile.

Eleganta si rafinamentul pe care le pot transmite masa din colectia Meteora este data de finisajele si materialele combinate, pictura manuala sau broderia de sculpturi realizate manual confera valoare si unicitate fiecarei piese de mobilier de dining.

Mobilierul clasic de dining in stil european permite dezvoltarea unor proiecte rezidentiale exclusive, gama larga de mese si scaune satisfac o gama larga de clienti care doresc mobilier elegant de ultima generatie.

Masa dining stil clasic Mose

Mai multe colectii cu mobilier dormitor clasic Meteora: Mobila Meteora | Vitrina stil clasic alba Live

Mobilier clasic modern de lux

Mobilierul pentru living, dormitor sau baie din colectia italiana de lux este unic datorita designului original si materialelor luxoase care sunt utilizate. Colectia de canapele, scaune sau fotolii din aceasta gama de lux imbina materiale textile elegante avand modele geometrice sau imprimeuri abstracte care ies in evidenta.

Contact

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

https://mobila-italia.nobili-design.ro

Mobilier clasic pentru dormitor din gama de lux producatori de top din Italia