Canapele Moderne Canapele moderne Living Canapele Moderne Living Colectia Luxor Noir

Canapele Moderne Living Colectia Luxor Noir

Finisajele acestor canapele moderne de lux sunt realizate manual, avand echipe de profesionisti care lucreaza cu dedicatie si pasiune pentru fiecare piesa de mobilier in parte. Asadar, canapelele din colectia moderna de la Luxor Noir pot face parte din orice tip de amenajare a spatiilor si locuintelor rafinate si elegante. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Canapea living modern colectia Etra 6.500 euro
Canapea living modern colectia Luxor 4.500 euro
Canapea living modern model Etra 6.500 euro
Canapele living stil modern colectia Noir
Canapea living colectia Luxor 4.500 euro
Canapea living modern Luxor 4.500 euro
Canapea living Noir 4.800 euro
Canapea pentru living colectia Noir 4.800 euro
Canapele living stil modern model Noir
Canapea living modern model Etra 6.500 euro
Canapea living model Etra
Fotoliu living stil modern model Noir 3.000 euro
Fotoliu living Etra pret 3.300 euro

Canapele de design stil modern

Exista anumite canapele care sunt neobisnuite, pentru spatii deosebit construite, precum canapeaua care are o prelungire sub forma de masuta decorativa. Un astfel de design este oricand apreciat si atrage privirea in mod automat. Se pot cumpara canapele fixe si extensibile cu coltare sau alte combinatii care pot avantaja camera in care sunt introduse. Se folosesc pentru a crea spatii de relaxare pentru intreaga familie sau pentru invitatii speciali. Se pot folosi si seturi cu fotolii din aceeasi gama pentru o mai buna amenajare simpla si eficienta, rafinata si cu linii frumoase.

Top branduri canapele moderne

Unele canapele au linii reinterpretare clasice, pastrand directia colectiilor cu traditie, si aducand un aspect nou, remodelat conform liniilor contemporane. Manerele au forme neobisnuite, inovand design-ul clasic. Se pot descoperi combinatii speciale, marimi deosebite ale diverselor parti ale canapelei, jocuri de proportii si materiale sau structuri. Picioarele sunt de cele mai multe ori simple, drepte, cu linii fine si delicate, avand metal, lemn sau materiale si culori deosebite.

Canapele din stofa plusata

Catifeaua sau tesaturile utilizate sunt de cea mai buna calitate, fiind rezistente si frumoase. Ele aduc incaperii un aer regal, o eleganta greu de egalat. Liniile lor sunt desenate fluid, cursiv, avand o imagine simpla si completa. Se gasesc adeseori mici detalii de design care reusesc sa surprinda si sa atraga privirea intr-un mod direct. Asemenea detalii pot sa fie trasee metalizate sau zone supradimensionate, cu manere masive, ori forme geometrice neobisnuite.

Idei amenajari interioare living

Finisajele acestor canapele moderne de lux sunt realizate manual, avand echipe de profesionisti care lucreaza cu dedicatie si pasiune pentru fiecare piesa de mobilier in parte. Asadar, canapelele din liniile moderne de la Mobila Italia Nobili Design pot face parte din orice tip de amenajare a spatiilor si locuintelor rafinate si elegante. Luxul stil italian se remarca prin frumusete, design, materiale de cea mai buna calitate si finisaje realizate cu multa migala si determinare.

Vanzari canapele import Turcia

Pret: 4.500 - 6.500 EURO
CITESTE TOT