Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Coltar modular living model Vietri Cantori Italia

Coltar modular living model Vietri Cantori Italia

Canapea modulară pentru living model Vietri cu tapiterie din țesătură și piele naturala. Cadrul este din lemn multistrat, iar arcurile sunt garantate de curele elastice cu conținut ridicat de cauciuc natural. Dimensiuni: Canapea cu colț drept (6 pernute decorative incluse) - cm 357 x 151 x 70 H. Preturi la cerere.

Canapea Moderna Vietri Coltar Cantori Italia 02
Canapea Moderna Vietri Coltar Fotoliu Icaro Ambiente Living Cantori Italia 05
Canapea Moderna Vietri Coltar Cantori Italia 03
Canapea Moderna Vietri Coltar Cantori Italia 04
Canapea Moderna Vietri Coltar Cantori Italia

Tapițeria cadrului este din poliuretan expandat cu diferite densități și stratul superior cu conținut elastic ridicat care, combinat cu stratul inferior, garantează o mai bună moliciune în timp. Baza și detaliile metalice ale cotierei îl încadrează și sporesc designul său liniar.

Tapițeria cotierelor poate fi pe contrast sau din piele sau personalizabilă cu țesătură dată de client. O canapea caracterizată printr-o agregare riguroasă de volume, cu cotieră și spătar proiectate cu cusături care îi accentuează caracterul grafic și modern.

Personalizare, confort, practic: canapeaua modulară ar putea fi compusă și componată în formă pentru a face din cei care o cumpără un designer de sufragerie, datorită posibilității de a crea cea mai bună soluție pentru camera dvs. de zi și de a schimba dispoziția atunci când nevoile dvs. se schimbă, prin reorganizarea și adăugarea de elemente noi în funcție de posibilitatea de a crea o canapea liniară sau unghiulară. O canapea cu particularitatea de a putea folosi cotierele și spătarul ca scaune confortabile.

Pret: 6.300 - 8.800 EURO
CITESTE TOT