Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapele Moderne Living Exence Cantori

Canapele Moderne Living Exence Cantori

Colectia Exence de canapele moderne pentru living de la Cantori Italia se potriveste oricarui stil modern de amenajari interioare. Variante diverse de culori la tesaturi. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Canapea living cu 2 locuri model Argon pret 5.000 euro
Canapea living modern colectia Xenon Excence 6.600 euro
Canapea 3locuri pirite colectia excence 5000 euro canapea 2locuri 4200 euro
Canapea moderna Poligala colectia Epoque 4.600 euro
Canapea living cu 2 locuri model Argon 5.000 euro
Canapea living cu 2 locuri model Cobalto Excence 4.500 euro
Canapea 3 locuri colectia Cobalto Excence pret 6.000 euro
Canapea Nefrite 3 locuri living modern Excence 8.500 euro
Canapea moderna Nissolia colectia Epoque 5500 euro
Coltar living cromo excence 9000 euro (2)
Canapea living Henry colectia Epoque 5.200 euro
Canapea fixa 2 locuri Clematide colectia Epoque pret 8.500 euro
Canapea cromo colectia Excence 9.500 euro
Canapea modulara Clematide la comanda 12.000 - 20.000 euro
Coltar living cromo excence 9000 euro
Coltar living cromo excence 9000 euro (2)

Vanzari canapele moderne italiene

Exista anumite canapele care sunt neobisnuite, pentru spatii deosebit construite, precum canapeaua care are o prelungire sub forma de masuta decorativa. Un astfel de design este oricand apreciat si atrage privirea in mod automat. Se pot cumpara canapele fixe si extensibile cu coltare sau alte combinatii care pot avantaja camera in care sunt introduse. Se folosesc pentru a crea spatii de relaxare pentru intreaga familie sau pentru invitatii speciali. Se pot folosi si seturi cu fotolii din aceeasi gama pentru o mai buna amenajare simpla si eficienta, rafinata si cu linii frumoase.

Branduri canapele italiene

Unele canapele au linii reinterpretare clasice, pastrand directia colectiilor cu traditie, si aducand un aspect nou, remodelat conform liniilor contemporane. Manerele au forme neobisnuite, inovand design-ul clasic. Se pot descoperi combinatii speciale, marimi deosebite ale diverselor parti ale canapelei, jocuri de proportii si materiale sau structuri. Picioarele sunt de cele mai multe ori simple, drepte, cu linii fine si delicate, avand metal, lemn sau materiale si culori deosebite.

Canapele din stofa plusata 

Catifeaua sau tesaturile utilizate sunt de cea mai buna calitate, fiind rezistente si frumoase. Ele aduc incaperii un aer regal, o eleganta greu de egalat. Liniile lor sunt desenate fluid, cursiv, avand o imagine simpla si completa. Se gasesc adeseori mici detalii de design care reusesc sa surprinda si sa atraga privirea intr-un mod direct. Asemenea detalii pot sa fie trasee metalizate sau zone supradimensionate, cu manere masive, ori forme geometrice neobisnuite.

CITESTE TOT