Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapele Moderne Living - Canapele Cantori Italia

Canapele Moderne Living - Canapele Cantori Italia

Cantori oferă o gamă largă din peste 15 modele de canapele care se pot potrivi în stilul sufrageriei sau studioului dvs.: canapele cu 2, 3 sau 4 locuri, Coltare pe colț, canapele tip pat, canapele cu tapițerie personalizată din țesătură, catifea, piele naturala sau piele ecologică nabuk disponibile la comanda.

Canapea Moderna Iseo
Canapea Moderna Portofino
Canapea Ghirigori
Canapea Clasica George
Canapea Voyage
Canapea lineara Montecarlo
Canapea extensibila clasica Rivoli Sofa Bad
Canapea Moderna Twist sofa
Canapea Moderna Miami
Canapea Lineara Atanae-sofa
Canapea Rivoli sofa
Canapea Modulara shangai sofa
Canapea moderna tango easy sofa
Canapea de colt modulara shangai sofa
Canapea de colt modulara shangai 2
Canapea modulara Vietri
Canapea montecarlo Sofa Angolar
Canapea unghiulara modulara Tango easy

Canapea living Monte Carlo

Canapea liniară Montecarlo cu 2 sau 3 locuri din piele, țesătură sau piele ecologică. Structura este din lemn masiv de fag și plop, cu inserții din placaj, efectul arcului este asigurat de curele elastice și nedeformabile.

Colectia canapele Portofino

Capacul structurii este realizat din poliuretan expandat cu densitate ridicată variabilă și un strat superior foarte elastic, căptușeala este nedeformabilă cu densități diferite și este realizată cu pene și material sintetic. O placă metalică bronzată tăiată cu laser pare să țină canapeaua într-o îmbrățișare caldă. Este proiectat pentru a se potrivi atât cu setările moderne, cât și cu cele clasice, iar cu designul și senzația imediată de confort, se va remarca fără îndoială din toate unghiurile. DIMENSIUNI Canapea 250 - cm 250x105x85 h

Model canapea living Iseo

Canapea de colț Montecarlo cu 2 sau 3 locuri din piele, țesătură sau piele ecologică. Structura este din lemn masiv de fag și plop cu inserții din placaj, efectul arcului este asigurat de curele elastice și nedeformabile. Capacul structurii este din poliuretan expandat cu densitate ridicată variabilă și un strat superior extrem de elastic, căptușeala este nedeformabilă cu densități diferite și este realizată cu pene și material sintetic.

Canapele italiene Living

O placă metalică bronzată tăiată cu laser pare să țină canapeaua într-o îmbrățișare caldă. Este proiectat pentru a se potrivi atât cu setările moderne, cât și cu cele clasice, iar cu designul și senzația imediată de confort, se va remarca fără îndoială din toate unghiurile. DIMENSIUNI Canapea cu colț dreapta - cm 355x170x85 h

Coltar living Cantori Italia

CITESTE TOT