Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea living Moderna model Voyage Cantori

Canapea living Moderna model Voyage Cantori

Canapea living modern cu 3 sau 4 locuri, model Voyage din piele naturala, catifea sau țesătură. Cadrul de susținere al canapelei și detaliile sunt din metal și sunt realizate cu prețioasa finisare din bronz by Cantori. Cadrul este din lemn multistrat și arcurile sunt garantate de curele elastice cu conținut ridicat de cauciuc natural. Canapea cu 5 perne decorative - cm 240x107x73 h. Canapea cu 5 perne decorative - cm 280x107x73 h. Preturi la cerere.

Canapea Moderna Voyage Cantori Italia 05
Canapea Moderna Voyage Cantori Italia 03
Canapea Moderna Voyage Cantori Italia 02
Canapea Moderna Voyage Cantori Italia 04
Canapea Moderna Voyage Cantori Italia

Tapițeria cadrului este din poliuretan expandat cu densități diferite și stratul superior cu conținut elastic ridicat care, combinat cu stratul inferior, garantează o mai bună moliciune în timp.

Tapițeria exterioară este realizată cu lambriuri din lemn matlasat din piele sau din țesătură oferite de client. Pernele detașabile ale scaunelor sunt realizate din cauciuc cu densitate variabilă foarte rezistent, tapițat de moale, pene de gâscă canalizate în stratul superior. Moalitatea tapițerilor și exteriorul matlasat sunt contrapuse cu banda de bronz a cotierelor laterale care, traversându-le pe spate, creează un design grafic puternic. Un produs de design, creat din micile detalii, pentru a fi admirat din toate unghiurile.

O canapea liniară foarte versatilă, datorită celor două dimensiuni disponibile și liniilor extrem de compacte și definite, care o fac perfectă pentru un spațiu modern sau clasic. Născut pentru cei care iubesc propunerile de impact, face să simtă imediat confortul ridicat și generează o senzație de relaxare.

Pret: 5.300 - 8.600 EURO
CITESTE TOT