Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea moderna 3 locuri Iseo Cantori

Canapea moderna 3 locuri Iseo Cantori

Canapeaua moderna Iseo cu picioare metalice este o opțiune excelentă pentru a vă amenaja cu gust sufrageria sau living-ul. Canapea cu 5 perne decorative - Dim: 237 cm x 97,3 x 79 h. Pret disponibil la cerere.

Living amenajat cu canapea Iseo
Model canapea moderna Italia
Vanzari canapele modrne Italia
Canapea din stofa Iseo Cantori

Canapele moderne living

Canapea moderna cu 3 locuri, Iseo din piele, piele ecologica, catifea sau tesatura din stofa. Structura perimetrală este realizată din aluminiu cu picioare turnate sub presiune. Suspensia este garantată de curele elastice pe un cadru din oțel. Structura spătarului și a cotierelor este realizată din placaj acoperit cu spumă poliuretanică de înaltă densitate în diferite densități și stratul superior cu o componentă elastică ridicată care, combinată cu stratul inferior, garantează o catifelare mai bună în timp.

Modele canapele moderne Italia

Scaunul din lemn, căptușit cu cauciuc cu densitate variabilă, cu rezistență ridicată, este tapițat în mod sartorial, cu matlasare verticală, din țesătură, catifea, piele naturala, piele ecologică sau cu material / piele furnizat de client. O canapea cu linii moi și atemporale pentru a vă amenaja camera de zi cu stil, făcând-o primitoare. Un astfel de model cu tapițerie texturată în culoarea Marengo poate decora și o sală mare a unei case cu etaj. Un set de perne decorative multicolore (dar în aceeași nuanță) conferă un farmec și o catifelare suplimentară produsului.

Canapele moderne de Lux

Mai multe modele: Canapele moderne Cantori Italia

CITESTE TOT