Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea Moderna living model Ghirigori Cantori

Canapea Moderna living model Ghirigori Cantori

Canapea living cu 3 locuri, model Ghirigori din piele naturala, nabuk sau țesătură. Cadrul este din lemn multistrat, iar arcurile sunt garantate de curele elastice cu conținut ridicat de cauciuc natural. Cadrul tapițeriei este din poliuretan expandat cu densități diferite, iar stratul superior cu conținut ridicat de elasticitate, care combinat cu stratul inferior, garantează o catifelare mai bună în timp. Dimensiuni Canapea - cm 202x88x88 

Canapea Moderna Ghirigori Cantori Italia 01
Canapea Moderna Ghirigori Cantori Italia

Baza metalică, tăiată cu laser și curbată, combină picioarele decorate în frunze sau bronz patinat. Căptușeala este realizată din cauciuc de trei densități, în timp ce croiala de tapițerie este realizată din țesătură, catifea, piele sau țesătură / piele oferită de client (nu poate fi detașată).

La cerere este posibil să realizați o tapițerie detașabilă. Caracterizată prin linii sinuoase și puternice, este o canapea versatilă pentru toate tipurile de mobilier. Forma curbiliniară și designul distinctiv fac canapeaua unică pentru gen și sugerează un sentiment imediat de relaxare.

Pret: 7.960 - 9.900 EURO
CITESTE TOT