Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea moderna cu 4 locuri colectia Voyage Cantori

Canapea moderna cu 4 locuri colectia Voyage Cantori

Canapea cu 3 sau 4 locuri, Voyage din piele, catifea sau țesătură. Cadrul de susținere al canapelei și detaliile sunt din metal și sunt realizate cu prețioasa finisare din bronz a Cantori. Cadrul este din lemn multistrat și arcurile sunt garantate de curele elastice cu conținut ridicat de cauciuc natural. Dimensiuni: Canapea cu 5 perne decorative - cm 240x107x73 h. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Canapea moderna living Voyage Cantori
Canapele moderne living Voyage Cantori Italia
Canapea moderna de lux Voyage Cantori Italia
Canapea moderna 4 locuri Voyage Cantori
Canapea moderna 3 locuri Voyage Cantori Italia

Canapea plusata living

Canapea cu 3 sau 4 locuri, Voyage din piele, catifea sau țesătură. Cadrul de susținere al canapelei și detaliile sunt din metal și sunt realizate cu prețioasa finisare din bronz a Cantori. Cadrul este din lemn multistrat și arcurile sunt garantate de curele elastice cu conținut ridicat de cauciuc natural. Tapițeria cadrului este din poliuretan expandat cu diferite densități și stratul superior cu conținut elastic ridicat care, combinat cu stratul inferior, garantează o mai bună moliciune în timp.

Canapele italiene de Lux

Tapițeria exterioară este realizată cu lambriuri din lemn matlasat din piele sau din țesătură oferite de client. Pernele scaunelor detașabile sunt realizate din cauciuc cu densitate variabilă foarte rezistent, tapițat de moale, pene de gâscă canalizate în stratul superior.

Canapea din piele naturala

Calitatea tapițerilor și exteriorul matlasat sunt contrapuse cu banda de bronz a cotierelor laterale care, traversându-le pe spate, creează un design grafic puternic. Un produs de design, creat din micile detalii, pentru a fi admirat din toate unghiurile.

Modele canapele italiene

O canapea liniară foarte versatilă, datorită celor două dimensiuni disponibile și liniilor extrem de compacte și definite, care o fac perfectă pentru un spațiu modern sau clasic. Născut pentru cei care iubesc propunerile de impact, face să simtă imediat confortul ridicat și generează o senzație de relaxare.

Preturi canapele living

CITESTE TOT