Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea liniara moderna Atena cu 2 sau 3 locuri - Canapele moderne Cantori Italia

Canapea liniara moderna Atena cu 2 sau 3 locuri - Canapele moderne Cantori Italia

Canapea living liniara moderna Atena cu 2 sau 3 locuri - Canapele moderne Cantori Italia. Preturi disponibile La Cerere.

Canapea moderna Atena

Canapea liniara moderna Atena. Dimensiuni varianta 2 locuri: cm 254x100x70-42 h. Pret _ _ Euro TVA inclus.

Canapea moderna Atena

Canapea liniara moderna Atena. Dimensiuni varianta 3 locuri: cm 286x100x70-42 h. Pret _ _ Euro TVA inclus.

Structura interioara este din lemn masiv de fag si plop, cu insertii din placaj, confortul suspensiei fiind asigurat de curele elastice nedeformabile. Structura este acoperita de poliuretan expandat cu o densitate variabila si un strat superior extrem de elastic. Captuseala este non-deformabila cu densitati diferite si este compusa din pene si material sintetic.

Picioarele din metal decorat in bronz se muleaza perfect pe curba canapelei, sustinand cotiera si invaluind scaunul, dand un sentiment de lejeritate. Canapeaua Atena din colectia moderna Cantori intruchipeaza liniile elegante care reprezinta tehnica antica a mestesugului capitonajului.

Amenajare camera canapea moderna Atena

Colectia moderna canapele de lux marca Cantori in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Constanta sau orice alt oras in care firma noastra livreaza mobila italiana.

Design canapea moderna Atena

Canapele Italia Catoni lucrate manual, cu un design rafinat si un aspect sofisticat, prestigios.

Detalii tapiterie canapea moderna Atena

Canapeaua Atena este acoperita de poliuretan expandat cu o densitate variabila cu un strat extrem de elastic. 

Design canapea moderna Atena Catoni Italia

Bronzul decoreaza picioarele metalice completeaza perfect curba canapelei, sustine cotiera si invaluie scaunul, dand un sentiment de relaxare deplina.

Termen de livrare 45-65 zile.

O canapea perfecta pentru a iesi in evidenta singura in mijlocul camerei datorita aspectului sau prestigios si sofisticat.

Vezi si tipuri de piele pentru canapea

Review-uri:

Sebastian Bocai
Foarte multumit de calitate!!!
Am achizitonat cateva canapele Cantori Atena pentru receptii de hotel in Bucuresti si pot spune ca schimba instant aspectul. Un mare avantaj este ca sunt rezistente la uzura si au o structura metalica solida. Am comunicat fara probleme cu vanzatorul, iar livrarea s-a facut fara probleme in timpul estimat. Recomand!
CITESTE TOT