Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea moderna cu 3 locuri Portofino Cantori

Canapea moderna cu 3 locuri Portofino Cantori

Canapea 3 locuri, Portofino din piele, catifea sau țesătură din stofa plusata. Baza canapelei Portofino este înaltă, moale și completată de o pernă solidă moale. Canapea cu 4 perne decorative. Dimensiuni - cm 286 x 115 x 85 h. Pret la cerere.

Canapea moderna 3 locuri Portofino Cantori Italia
Canapea moderna living 3 locuri Portofino Cantori Italia
Canapea living 3 locuri Portofino Cantori Italia
Canapea italiana moderna 3 locuri Portofino Cantori
Model canapea moderna 3 locuri Portofino Cantori Italia

Caracteristici canapea Portofino

Marginea sa anterioară este arcuită concavă, colțuri rotunjite. Spatele este gros, moale, de înălțime medie, îndoit ușor în cotiere moi. Spatele și cotierele din partea din față sunt decorate cu cusături sub formă de romburi, cu o panglică aurită în exterior. Mobilierul tapițat Portofino se sprijină pe picioarele joase. Structura este din fag solid, cu arcuri sustinute de curele elastice cu un conținut ridicat de cauciuc. Canapeaua Portofino se preteaza pentru interioare case moderne sau apartamente de lux cu living open space.

Canapele de lux Italiene

Acoperirea structurală este realizată din spumă poliuretanică de înaltă densitate la diferite densități, iar stratul superior cu o componentă elastică ridicată care, combinat cu stratul inferior, garantează o mai bună moliciune în timp. Interiorul spatelui este acoperit cu o plapumă moale, în timp ce exteriorul este înfrumusețat cu o bandă metalică care se întinde de-a lungul întregului perimetru al spatelui.

Preturi de fabrica Italia

Perna scaunului este detașabilă și este fabricată din cauciuc cu rezistență ridicată, cu densitate variabilă, acoperit cu puf moale de gâscă canalizat. Ergonomia spătarului și a scaunului împreună cu căptușeala, susținută dar primitoare, oferă un confort ridicat. O canapea din gama de lux care oferă toată valoarea sa formală în decorul sufrageriei, de admirat din orice unghi.

Producator Cantori Italia

Mai multe modele: Canapele moderne Cantori Italia

CITESTE TOT