Canapele Moderne Canapele moderne Cantori Canapea living clasica model George Cantori

Canapea living clasica model George Cantori

Canapea clasică living cu 3 locuri model George din piele naturala, nabuk sau catifea. Cadrul este din lemn masiv de fag cu arcuri garantate de curele elastice cu conținut ridicat de cauciuc natural. Tapițeria cadrului este din poliuretan expandat cu densități diferite și stratul superior cu conținut elastic ridicat care, combinat cu stratul inferior, garantează o mai bună moliciune în timp. Dimensiuni: Canapea cu 4 perne decorative - cm 250x110x85 h. Pret la cerere.

Canapea moderna George Cantori
Canapea George Sofa Ambient Camera De Zi Cantori Italia 02
Canapea moderna model George Cantori
Canapea living moderna George Cantori
Canapea George Sofa Ambient Camera De Zi Cantori Italia 03
Canapea living George Cantori
Canapea George Sofa Cantori Italia
Fotoliu living George Cantori
Dimensiuni canapea George Cantori

Picioarele, din aluminiu turnat sub presiune, sunt lustruite și decorate manual în frunze de argint, aur și șampanie. Poate fi tapițat în catifea, nabuk, piele sau țesătură / piele oferită de client (nu poate fi detașată). Manufacturarea Capitonnè, realizată încă de la curbarea spatelui, dezvăluie capacitatea companiei de a realiza lucrări de croitorie chiar și de natură complexă particolar. Perna scaunului este detașabilă și confecționată din cauciuc cu densitate variabilă foarte rezistent, tapițat de moale, pene de gâscă canalizate.

O canapea în stil atemporal, se adaptează pentru a se potrivi într-o cameră de zi în stil clasic contemporan capabilă să comunice de la prima vedere o căldură elegantă și un sentiment plăcut de primire.

Pret: 7.960 - 9.800 EURO
CITESTE TOT